Άρτα: Αγωνία για τον 16χρονο που αυτοπυροβολήθηκε – Σήμερα θα αρχίσει η διαδικασία αφύπνισης

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί η τοπική κοινωνία στην Άρτα τις εξελίξεις γύρω από την υγεία του 16χρονου ο οποίος σκότωσε κατά λάθος τον θείο του στο κυνήγι και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε.

Ο 16χρονος Γιάννης βρίσκεται στο νοσοκομείο της Άρτας και σήμερα είναι μια ημέρα αγωνίας για τους συγγενείς και τους φίλους του.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, η πορεία της υγείας του είναι σταθεροποιημένη. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ1, σήμερα οι γιατροί θα αρχίσουν τη διαδικασία αφύπνισης, εφόσον έχουν πάει όλα καλά κατά τη διάρκεια της νύχτας. 

Θέλουν να δουν τα ζωτικά σημεία του και πώς αντιδρά ο 16χρονος, ο οποίος είναι σε καταστολή και μηχανική υποστήριξη.

Οι δείκτες οξυγόνωσης των πνευμόνων ήταν πολλοί καλοί. Από την πρώτη στιγμή οι γιατροί ήταν αισιόδοξοι ότι ο μικρός Γιάννης θα καταφέρει.

Τι είπε ο συντονιστής διευθυντής ΜΕΘ του νοσοκομείου για την υγεία του 16χρονου

Μιλώντας στην ΕΡΤ1, ο συντονιστής διευθυντής ΜΕΘ του νοσοκομείου της Άρτας, Χρήστος Ναθαναήλ είπε ότι «είναι το τρίτο 24ωρο από το τραγικό συμβάν και ο μικρός δείχνει να σταθεροποιείται. 

Σήμερα θα προχωρήσουμε σε νέο εργαστηριακό έλεγχο και ευελπιστούμε ότι θα προχωρήσουμε στη διαδικασία της αποσωλήνωσης».

Όπως τόνισε ο ίδιος, «δεν έχουμε κάποιο σοβαρό πρόβλημα, κάποια αναμενόμενα προβληματάκια. Είμαστε πλέον συγκρατημένα αισιόδοξοι ότι όλα θα πάνε καλά».

Σχετικά με τον πατέρα του, ο κ. Ναθαναήλ είπε ότι παρουσίασε κάποια διαταραχή. Είναι στο σπίτι του και είναι καλά.

enikos.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Αγωνία για τον 16χρονο που αυτοπυροβολήθηκε – Σήμερα θα αρχίσει η διαδικασία αφύπνισης
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 3724037132680483383
item