Ο πρίγκιπας William αποκάλυψε πώς η Taylor Swift τον έπεισε να τραγουδήσει μαζί της στη σκηνή

Το 2013, ο πρίγκιπας William είχε παραστεί σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση στο Kensinghton Palace όπου ήταν καλεσμένοι η τραγουδίστρια Taylor Swift και ο Jon Bon Jovi. Τη στιγμή που ο τραγουδιστής ερμήνευσε το «Living on a Prayer», η Swift σήκωσε τον πρίγκιπα για να τραγουδήσουν μαζί.

Σήμερα, οχτώ χρόνια μετά, ο πρίγκιπας William μίλησε για το περιστατικό.

«Όταν έκατσα να δω τον Jon Bon Jovi να τραγουδά σκέφτηκα 'αυτό ήταν. Έκανα τη δουλειά μου. Θα φάω το δείπνο μου, θα έχω την ευκαιρία να μιλήσω με μερικούς ανθρώπους' και σε λίγο θα έχω τελειώσει. Δεν ήεξρα τι θα συνέβαινε μετά», είπε αρχικά ο πρίγκιπας William.

Κατόπιν πρόσθεσε: «Καθόμουν δίπλα στην Taylor Swift. Ήταν στα αριστερά μου και όταν ο Jon είπε το πρώτο του τραγούδι, υπήρχε μια παύση και η Taylor γυρνάει προς το μέρος μου. 

Έβαλε το χέρι της στον ώμο μου, με κοίταξε στα μάτια και είπε 'Πάμε William, Πάμε να τραγουδήσουμε'».

«Ακόμα και σήμερα δεν ξέρω τι σκέφτηκα. Ειλικρινά ακόμα και τώρα με κάνει να μαζεύομαι για το τι συνέβη μετά και δεν καταλαβαίνω γιατί το έκανα. Αλλά, ειλικρινά, όταν η Taylor Swift σε κοιτάζει στα μάτια, αγγίζει τον ώμο σου και σου λέει 'Έλα μαζί μου', σηκώθηκα σαν κουτάβι και είπα 'ναι, αυτή είναι μια καλή ιδέα. Θα σε ακολουθήσω», είπε ο πρίγκιπας William περιγράφοντας τη στιγμή: «Περπάτησα προς την σκηνή και κάποια στιγμή στη μέση του τραγουδιού 'Living on a Prayer' ξύπνησα και συνειδητοποίησα ότι είμαι στη σκηνή και τραγουδάω το 'Living on a Prayer' ενώ δεν ξέρω καν τα λόγια».

 

epirusblog.gr
5 of 5
Ο πρίγκιπας William αποκάλυψε πώς η Taylor Swift τον έπεισε να τραγουδήσει μαζί της στη σκηνή
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5205700453204457777
item