Γκάφα ολκής από τον Γιώργο Λιανό στο The Voice – Έγραψε τηλεοπτική ιστορία! (βίντεο)

“Νομίζω πως έχω γράψει τηλεοπτική ιστορία με αυτό” δήλωσε ο παρουσιαστής του The Voice, Γιώργος Λιανός.

Ολοζώντανο στους τηλεοπτικούς μας δέκτες ήρθε το The Voice το βράδυ του Σαββάτου μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Στην παρουσίαση βεβαίως βρισκόταν ο Γιώργος Λιανός ενώ στις τέσσερις θέσεις των coaches ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου, ο Σάκης Ρουβάς και ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους, ωστόσο, ο Γιώργος Λιανός προχώρησε σε μια απολαυστική γκάφα την οποία και ο ίδιος διασκέδασε με το γνώριμο χιούμορ του.

Ειδικότερα, ο παρουσιαστής κλήθηκε να ανακοινώσει την νικήτρια της αναμέτρησης ανάμεσα στη Νάνσυ Βέλλη και της Ελένης Ολυμπίου. 

Και ενώ το τηλεοπτικό κοινό ψήφισε νικήτρια την δεύτερη, ο Γιώργος Λιανός απευθύνθηκε στην πρώτη! Και ενώ οι coaches πάγωσαν, ο ίδιος επέμεινε για λίγο σε αυτό το λάθος μέχρι να αντιληφθεί τι ακριβώς συμβαίνει.

«Συγχαρητήρια! Θα τα ξαναπούμε το επόμενο Σάββατο! Ναι, το επόμενο Σάββατο στον ημιτελικό» τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός προς την… ηττημένη της μουσικής μονομαχίας για να έρθει ο Σάκης Ρουβάς και να επιχειρήσει να φέρει την κανονικότητα στο πλατό του The Voice.

«Παιδιά έχω χάσει την μπάλα! Η Ελένη πέρασε… συμβαίνουν αυτά στις ζωντανές μεταδόσεις!

Είστε και οι δύο Ελένες στα μάτια μου» σημείωσε με χαμόγελο ο Γιώργος Λιανός προσθέτοντας, «νομίζω πως έχω γράψει τηλεοπτική ιστορία με αυτό»!

zappit.gr

epirusblog.gr
5 of 5
Γκάφα ολκής από τον Γιώργο Λιανό στο The Voice – Έγραψε τηλεοπτική ιστορία! (βίντεο)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8144273900483634564

Τα καλύτερα

item