Όταν ο «πολλά βαρύς» Β.Μπισμπίκης ενοχλείται από τους δημοσιογράφους: «Να εξαφανιστείτε... Δεν μπορείτε;» (upd)

Ενοχλήθηκε ο «πολλά βαρύς» πλέον Βασίλης Μπισμπίκης με τις κάμερες που ξεροσταλιάζουν για ένα πλάνο του με τη νέα του αγαπημένη Δέσποινα Βανδή. 

Ο ηθοποιός, που προφανώς κοντά στην Δ.Βανδή «ποτίζεται», δε μπορεί να διαχειριστεί με ψυχραιμία τους δημοσιογράφους που τον κυνηγούν, ίσως γιατί ποτέ δεν τον έχουν κυνηγήσει. 

Το ζευγάρι έχει πάρει αμπάριζα όλα τα νυχτερινά κέντρα, ο ένας αφιερώνει στον άλλον τραγούδια, τα βίντεο και οι φωτογραφίες πάνε κι έρχονται αλλά όταν τολμήσει δημοσιογράφος να απλώσει το μικρόφωνο για μια δήλωση, η αγένεια χτυπάει κόκκινο!

Ο Γρηγόρης Μπάκας, πιστός στο καθήκον του, βρέθηκε από το χάραμα στο αεροδρόμιο όπου έφτανε η πτήση του ζεύγους από την Κύπρο για το αυτονόητο! Ένα κοινό πλάνο και μια δήλωση.

Τι κι αν η Δ.Βανδή στάθηκε στο ύψος της και είπε ένα χαριτωμένο «Βρε Γρηγόρη... βρε Γρηγόρη».

Ο Γρηγόρης Μπάκας απάντησε στη Δέσποινα Βανδή «τι να κάνω πες μου», με τον «βράχο» ο Β. Μπισμπίκη να απαντάει με περίσσεια ευγένεια: «Να εξαφανιστείτε! Δεν μπορείτε;».

Τι να κάνουμε που πουλάτε τώρα κ. Μπισμπίκη; Απολαύστε το τώρα γιατί αύριο μπορεί να επιστρέψετε στο «πουθενά»!epirusblog.gr
5 of 5
Όταν ο «πολλά βαρύς» Β.Μπισμπίκης ενοχλείται από τους δημοσιογράφους: «Να εξαφανιστείτε... Δεν μπορείτε;» (upd)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8339005857824539853

Τα καλύτερα

item