«Ο Τραμπ είναι απατεώνας»: Ανεμβολίαστοι οπαδοί του πρώην προέδρου διαδηλώνουν έξω από το Τrump Tower

Δεν έχουν τέλος οι αποδοκιμασίες των πρώην οπαδών του για τον Ντόναλτ Τρμαπ. Από την ημέρα που εμβολιάστηκε με την τρίτη ενισχυτική δόση, το τέρας που ο ίδιος εξέθρεψε όλα αυτά τα χρόνια στράφηκε εναντίον του.

Αυτή την φορά οι εξαγριωμένοι οπαδοί του συγκεντρώθηκαν έξω από το Trump Grill το ρεστοράντ του Trump Tower στη Νέα Υόρκη για να το γιουχάρουν μαζί με άλλους που πήγαν στο εστιατόριο για να δειπνήσουν, αλλά τους απαγορεύτηκε η είσοδος καθώς δεν ήταν εμβολιασμένοι.

«Μπορείτε να κάνετε εκατό κρατήσεις και τελικά να μην μπορέσετε να φάτε για λόγους ασφαλείας ή πολυκοσμίας. Δεν αποτελεί συνταγματικό δικαίωμα για όσους έχουν κάνει κράτηση, ότι θα εξυπηρετηθούν κιόλας». «Ο νόμος λέει πως μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού μπορείτε να μπείτε σε κλειστό χώρο. 

Το Σύνταγμα δεν έχει καμία σχέση».Στην Νέα Υόρκη είναι υποχρεωτικό για άτομα πάνω από 5 ετών να δείξουν αποδεικτικό εμβολιασμού για να μπορέοσυν να δειπνήσουν, να πιουν καφέ, ποτό ή να ψυχαγωγηθούν σε κλειστό χώρο.

«Ο Τραμπ είναι ένας απατεώνας» φωνάζαν εν χορώ, «μας πρόδωσε». 

Κανένας από τους συγκεντρωμένους δεν φορούσε μάσκα, ούτε κρατούσαν αποστάσεις ασφαλείας. Η Ασττυνομία προσπαθούσε να τους ηρεμήσει. 

Αλλά οι -πρώην- οπαδοί του Τραμπ διαμαρτύρονταν πως καταπατούνται συνταγματικά τους δικαιώματα. Μάταια ο αστυνομικός τους έλεγε πως η κράτηση σε εστιατόριο δεν αποτελεί συνταγματικό δικαιώμα.

trump_f3
trump_f5

Την πρώτη ψυχρολουσία την είχε λουστεί ο Ντόναλντ Τραμπα στο Ντάλας, το οποίο αποτελούσε και τον τελευταίο σταθμό της περιοδείας του με τίτλο The History Tour. 

Εκείνη την ημέρα ο τέως πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών εμφανίστηκε μπροστά σε υποστηρικτές του σε ένα σόου με ζωντανή συνέντευξη με τον πρώην νιουσκάστερ του συντηρητικού καναλιού Fox News, Μπιλ Ο’ Ράιλι.

trump_f2
trump_f4

Εκεί ο Ντόναλντ Τραμπ αποκάλυψε πως είχε λάβει και την τρίτη, ενισχυτική δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊου. 

Όμως, αυτό δεν άρεσε καθόλου στον σκληρό πυρήνα των υποστηρικτών του οι οποίοι και ξέσπασαν σε γενικευμένες αποδοκιμασίες από το κοινό στο «American Airlines Center».

«Μη! Μη! Μη! Μη! Μη!», φώναξε στο κοινό ο κ. Τραμπ προσπαθώντας να το κάνει να σωπάσει κουνόντας το δεξί χέρι του αλλά τα ου πολλαπλασιάζονταν αντί να μειώνονται.

epirusblog.gr
5 of 5
«Ο Τραμπ είναι απατεώνας»: Ανεμβολίαστοι οπαδοί του πρώην προέδρου διαδηλώνουν έξω από το Τrump Tower
epirusblog.gr
5 of 5
κοσμος 3129142427475194903
item