Η Penelope Cruz βραβεύτηκε για την προσφορά της στο cinema φορώντας Chanel

Η Ισπανίδα ηθοποιός Penelope Cruz, βραβεύτηκε από το ΜΟΜΑ για την προσφορά της στο παγκόσμιο cinema και με αυτόν τον τρόπο ήρθε ακόμη μια μεγάλη διάκριση για εκείνη, μετά το συγκλονιστικό χειροκρότημα που έλαβε στο Φεστιβάλ της Βενετίας τον Σεπτέμβιο, όπου το κοινό την αποθέωνε όρθιο επί εννέα ολόκληρα λεπτά.

Έτσι λοιπόν η επιτροπή του ΜΟΜΑ στο πλαίσιο της 14ης βραδιάς του ετήσιου Film Benefit στην Νέα Υόρκη, διοργάνωσε ένα λαμπερό event για να τιμήσει την υπέροχη Penelope Cruz.

Η συγκεκριμένη βραδιά από το 2011 χρηματοδοτείται εξολοκλήρου από τον γαλλικό οίκο Chanel, που φροντίζει για το εκπληκτικό αποτέλεσμα κάτι που σημαίνει ότι οι καλεσμένοι θα τιμήσουν το luxury brand φορώντας δημιουργίες του.

Η μούσα του Πέδρο Αλμοδόβαρ που είναι βραβευμένη με Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα, επέλεξε μια κατακόκκινη custom haute couture βραδινή δημιουργία του οίκου για την οποία χρειάστηκαν περίπου 700 ώρες δουλειάς μέχρι να ολοκληρωθεί.

Πρόκειται για μια τουαλέτα από κόκκινο ταφτά με εντυπωσιακό μεγάλο φιόγκο στο κέντρο του ντεκολτέ, που αγκαλιάζει τους ώμους και καταλήγει σε μια ασύμμετρη φούστα, πιο κοντή μπροστά, μακρύτερη πίσω. Το εσωτερικό bustier ήταν ένα πραγματικό κόσμημα, δουλεμένο στο χέρι, όπως πολύ καλά ξέρουν στη Chanel.


epirusblog.gr
5 of 5
Η Penelope Cruz βραβεύτηκε για την προσφορά της στο cinema φορώντας Chanel
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8339262438193772525
item