Γιάννενα: «Έχεις πιει; Γύρνα σπίτι με ταξί» - Ανοιχτή ενημερωτική δράση από τους Paguristas

Στην επανάληψη μιας δράσης που είχε πραγματοποιήσει και το 2013, με στόχο να αποτρέψουν την οδήγηση μετά την κατανάλωση αλκοόλ, προχωρά αύριο, Τετάρτη η ανοιχτή εθελοντική ομάδα των Paguristas. 

Τόσο το μήνυμα της καμπάνιας όσο και ο τρόπος διάδοσής του μένουν ίδιοι, με τα μέλη των Paguristas να συνεργάζονται με τον Σύνδεσμο Εργαζομένων – Ιδιοκτητών Ταξί Νομού Ιωαννίνων, ώστε να επικολληθούν στα οχήματα ταξί αυτοκόλλητα με το σύνθημα «Έχεις πιει; Γύρνα σπίτι με ταξί». 

Τα μέλη των Paguristas θα βρεθούν το πρωί και το απόγευμα της Τετάρτης σε πιάτσες ταξί της πόλης, προκειμένου το αυτοκόλλητο, προσφορά της REMAX Real Estate Professional, να επικολληθεί σε κάθε όχημα. 

Για χιλιάδες ανθρώπους κάθε χρόνο η διασκέδαση μετατρέπεται σε εφιάλτη, καθώς η οδήγηση υπό την επίδραση αλκοόλ ευθύνεται για την πρόκληση εκατοντάδων δυστυχημάτων και ατυχημάτων με τραυματισμούς και απώλεια ανθρώπινων ζωών. 

Η κατανάλωση του αλκοόλ και η υπερβολική ταχύτητα αποτελούν τις βασικότερες αιτίες πρόκλησης τροχαίων δυστυχημάτων στη χώρα μας, όπως και στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης, και ειδικότερα μετά τη νυχτερινή διασκέδαση του Σαββάτου παρατηρείται τριπλασιασμός του αριθμού των θανατηφόρων τροχαίων ατυχημάτων.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: «Έχεις πιει; Γύρνα σπίτι με ταξί» - Ανοιχτή ενημερωτική δράση από τους Paguristas
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 6181281291027705376

Τα καλύτερα

item