Οι αποκαλύψεις του Μαραντίνη, για το διαζύγιο, τα παιδιά και τους Onirama

Θοδωρής Μαραντίνης: Οι λόγοι που παραλίγο να διαλυθούν οι Onirama και η σχέση με τα παιδιά του μετά το διαζύγιο με τη Σίσσυ Χρηστίδου: «Πολλές φορές πήγαμε να το διαλύσουμε. Υπήρχαν εντάσεις για οικονομικά, για προσωπικά, για την καριέρα».

Ο Θοδωρής Μαραντίνης ήταν καλεσμένος στο #The2nightShow.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μίλησε για τη σταδιοδρομία των Onirama που μετρά 22 χρόνια και τις στιγμές που παρ΄ολίγον η μπάντα έφτασε σε διάλυση.

«Πολλές φορές πήγαμε να το διαλύσουμε. Υπήρχαν εντάσεις ποτέ για οικονομικά, πιο πολύ για προσωπικά, για θέματα καριέρας». 

Σε πιο προσωπικές εξομολογήσεις ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στον χωρισμό του με τη Σίσσυ Χρηστίδου και πώς επηρέασε  τη σχέση του με τα παιδιά του.

«Περνούσα πολύ χρόνο μαζί με τα παιδιά πριν από τον χωρισμό και είχαμε έναν δυνατό δεσμό και θέλησα να το διατηρήσω και μετά. Ήρθε τότε η καραντίνα και βοήθησε. Εγώ έχω τα παιδιά τη μισή εβδομάδα. Το έχτισα σιγά σιγά, τώρα που ξαναμπαίνουμε σε επαγγελματικό ρυθμό το βρίσκουμε».

«Όταν ένα ζευγάρι αποφασίζει να χωρίζει η οικογένεια παραμένει οπότε πρέπει οι γονείς να μοιράζονται ό,τι έχει να κάνει με τα παιδιά τους» είπε αναφερόμενος στο θέμα της συνεπιμέλειας.


epirusblog.gr
5 of 5
Οι αποκαλύψεις του Μαραντίνη, για το διαζύγιο, τα παιδιά και τους Onirama
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7807818382503238341
item