Δήμητρα Ματσούκα για #Metoo | "Η Σμαράγδα Καρύδη έγινε ξαφνικά δακτυλοδειχτούμενη"

Στον Άρη Καβατζίκη και την κάμερα της εκπομπής "Πάμε Δανάη" μίλησε η Δήμητρα Ματσούκα, αναφερόμενη τόσο στην επαγγελματική της ζωή και την καριέρα της, όσο και στην προσωπική.

Μάλιστα, με αφορμή την έλευση του ανιψιού της στη ζωή πριν από 8 μήνες (γιου της αδερφής της, Μαρίας Ματσούκα), μίλησε και για το κεφάλαιο "γάμος και παιδί".

"Είναι μικροαστική η ερώτηση για το γάμο και το παιδί, αλλά απαντάω αυτό που πραγματικά πιστεύω. Αυτά είναι τυχερά πράγματα. Αν είχα συναντήσει τον άνθρωπο με τον οποίον θα ήθελα να είμαι μία ζωή μαζί του, ναι, θα έκανα παιδί. 

Όταν ήμουν στη σωστή ηλικία που θα μπορούσα να κάνω παιδί, μάλλον και εγώ δεν ήμουν ώριμη ή όντως δεν υπήρχε στη ζωή μου κάτι τέτοιο. Ο μεγάλος έρωτας ήρθε στη ζωή μου και έμεινε, έχω βιώσει αυτό το συναίσθημα".

Αναφορικά με το κίνημα #MeToo και τις κακοποιητικές συμπεριφορές που ξέσπασε στον χώρο του θεάτρου και όχι μόνο, είπε:

"Είναι δυνατόν να μιλάς για ελευθερία, μη κακοποιητική συμπεριφορά και να στήνεις στον τοίχο κάποιον που λέει ότι λυπάται θύτες και θύματα; Την περίπτωση της Σμαράγδας Καρύδη έχω στο μυαλό μου, που μίλησε και για τις οικογένειες των θυμάτων κι έγινε ξαφνικά δακτυλοδειχτούμενη. 

Όλος ο θόρυβος και ο διαγωνισμός κοινωνικής ευαισθητοποίησης με κάνει να μειδιώ και να είμαι επιφυλακτική".Εξωτερική φωτογραφία: NDP
epirusblog.gr
5 of 5
Δήμητρα Ματσούκα για #Metoo | "Η Σμαράγδα Καρύδη έγινε ξαφνικά δακτυλοδειχτούμενη"
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7052162055244416165
item