Η Mariah Carey στο νέο της χριστουγεννιάτικο show εμφανίστηκε με φόρεμα που ζύγιζε 27 κιλά

Η λαμπερή και πανάκριβη εμφάνιση της τραγουδίστριας στο μεγαλύτερο τηλεοπτικό show που έχει κάνει ποτέ στο «The magic continues»

Maraih Carey, είναι η βασίλισσα των Χριστουγέννων, αφού το τραγούδι της «All I want for Christmas» αποτελεί το μεγαλύτερο hit όλων των εποχών σε εορταστικό τραγούδι και το μεγαλύτερο της καριέρας της φυσικά. 

Στο φετινό της χριστουγεννιάτικο show το οποίο ήταν μια απίστευτη υπερπαραγωγή για το Apple Tv, αποφάσισε να κάνει πάταγο με την εμφάνισή της. 

Επιλέγοντας ένα φόρεμα Dolce & Cabbana που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για εκείνη και χρειάστηκε ειδική μεταφορά με τροχήλατο λόγω του βάρους του. Απορούμε πως με τα 27 κιλά που ζύγιζε το φόρεμα κατάφερε να τραγουδήσει και να κουνήσει τα πόδια της. 

Χρειάστηκαν έξι άτομα για να το κουβαλήσουν 

Το απίστευτα λαμπερό golden φόρεμά της, ήταν αντίστοιχο των πανάκριβων σκηνικών της, στο μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο show που έχει γίνει ποτέ. 'Αλλωστε κάθε χρόνο θέλει να ανανεώνει το chrismas spirit που περιβάλλει τη μεγαλύτερη επιτυχία της. 

Σε συνέντευξή της στη Vogue, η Maraih Carey δήλωσε πως το φόρεμα χρειάστηκε 250 ώρες για να ραφτεί και τουλάχιστον έξι άτομα χρησιμοποιήθηκαν για τη μεταφορά του στο καμαρίνι της λόγω του βάρους του. 

«Οι κρύσταλλοι και οι πέτρες που χρησιμοποιήθηκαν δεν είχαν το συνηθισμένο βάρος. 'Ηταν μεγαλοπρεπές αλλά πόνεσα απίστευτα μέχρι να το φορέσω.

Οι περισσότεροι μου έλεγαν πως υπερβάλω με το βάρος του φορέματος, μέχρι που μερικοί δοκίμασαν να το κρατήσουν έστω για λίγο.» 

Βέβαια όταν την ρώτησαν αν λόγω του βάρους είχε πρόβλημα με τις αναπνοές της την ώρα που τραγουδούσε, δήλωσε απλά πως είναι συνηθισμένη.

Και αν αναρωτιέστε για ποιο λόγο μπήκε σε όλη αυτή την ταλαιπωρία ενώ θα μπορούσε να φορέσει ένα εξίσου λαμπερό φόρεμα με λιγότερα προβλήματα, η ίδια δήλωσε πως μαζί με τον στυλίστα της Di Andre Tristan, είχαν αποφασίσει πως για αυτό το show θα έπρεπε να φορέσει κάτι πολύ ιδιαίτερο που θα έπρεπε να έχει τη λάμψη του παλαιού Hollywood μεταφορικά και κυριολεκτικά. 

«Έχω δοκιμάσει όλα τα χρώματα τα Χριστούγεννα, από κόκκινο, λευκό, πράσινο, ασημί, αλλά αυτό το φόρεμα ήταν διαφορετικό» δήλωσε η Carey, η οποία απέφυγε να δώσει λεπτομέρειες για το πόσο κοστίζει. 

Photo credits: Αssociated Press/ Instagram @mariahcarey


epirusblog.gr
5 of 5
Η Mariah Carey στο νέο της χριστουγεννιάτικο show εμφανίστηκε με φόρεμα που ζύγιζε 27 κιλά
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7005152197650730133
item