Ο Light αφέθηκε ελεύθερος και πήγε για σκι [βίντεο]

Εκτός φυλακής είναι ο τράπερ Light, ο οποίος συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες καθώς είχε όπλα μέσα σε νυχτερινό μαγαζί όπου επρόκειτο να τραγουδήσει.

Ο ίδιος ανήρτησε βίντεο με ευχές για το 2022 από μια χιονισμένη κορυφή βουνού όπου κάνει... σκι!

Η δικογραφία και η απολογία του τράπερ Light

Όλες τις άγνωστες λεπτομέρειες για τη σύλληψη του πασίγνωστου τράπερ Light από το τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας φέρνει στο φως της δημοσιότητας το iefimerida.gr.

Στη δικογραφία της υπόθεσης που αποκαλύπτουμε σήμερα αποκλειστικά καταγράφονται όλες οι κινήσεις των έμπειρων αστυνομικών που πέρασαν χειροπέδες στον γνωστό τραγουδιστή και στον μάνατζερ- συνεργάτη του. 

Ο τράπερ απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις ενώ είπε πως ο φάρος που βρέθηκε στο σπίτι του ήταν δώρο του εκλιπόντα τράπερ Mad Clip. «Τα όπλα ήταν ψεύτικα και δεν ήταν δικά μου. Δεν ξέρω από όπλα», είπε στους αστυνομικούς.

«Περί την 03:00’ ώρα της 28-12-2021 στην Αθήνα Αττικής, Αστυνομικοί της Υπηρεσίας μας, εντόπισαν επί της οδού Αναγνωστοπούλου αρ. 1 στην Αθήνα Αττικής, εντός νυχτερινού καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, με την επωνυμία «BLOCK 146», τους … και…. τους οποίους και έλεγξαν. 

Στην συνέχεια, αφού οι Αστυνομικοί τους οδήγησαν εξωτερικά του ανωτέρω καταστήματος, τούτοι υπέδειξαν ως κοινό μεταφορικό μέσο για τις μετακινήσεις τους, το Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, μάρκας MERCEDES, χρώματος μαύρου, ιδιοκτησίας της εταιρίας «…», το οποίο ήταν σταθμευμένο επί της οδού Αναγνωστοπούλου. 

Κατά την έρευνα του οχήματος, εις την οποία προέβησαν οι Αστυνομικοί παρουσία των …. ανευρέθηκαν και κατασχέθηκαν, επιμελώς κρυμμένες, ναρκωτικές ουσίες.», επισημαίνεται αρχικά στη δικογραφία της υπόθεσης.

Τότε οι έμπειροι ανδρες του τμήματος Δίωξης Εκβιαστών πέρασαν χειροπέδες στους δυο ανδρες οι οποίοι οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ.

Σε σωματική έρευνα που έγινε στον Light βρέθηκε και κατασχέθηκε το κινητό τηλέφωνο, μάρκας I-PHONE 13 PRO MAX ενώ στον μάνατζερ του βρέθηκαν ακόμη δυο κινητά και το χρηματικό ποσό των 18.355 ευρώ. 

Όπως τονίζεται στη δικογραφία γύρω στις τρεις τα ξημερώματα έγινε έλεγχος στη μαύρη Mercedes των δυο ανδρών και βρέθηκαν δυο καρτέλες περιέχουσες συνολικά εννέα -9- ναρκωτικά δισκία του σκευάσματος «XANAX», εντός του πορτ-μπαγκάζ του οχήματος και δυο τυποποιημένες πλαστικές συσκευασίες περιέχουσες αποσπάσματα κάνναβης συνολικού μικτού βάρους -9- γραμμαρίων, σε αποθηκευτικό χώρο πίσω από το χειρόφρενο του ανωτέρω οχήματος.

Πέντε ώρες αργότερα έγιναν έρευνες στο κοινό σπίτι των δυο ανδρών και βρέθηκαν δυο φυσίγγια πυροβόλου όπλου, οι οποίες, αμφότερες, ανέγραφαν στον πυθμένα τους «PM 38 SPL», μία συσκευή-φάρος, η οποία φέρει την ένδειξη μεταξύ άλλων «sound of signal», ένα μαχαίρι συνολικού μήκους -29- εκατοστών, εκ των οποίων τα -15- εκατοστά είναι η λάμα και το οποίο φέρει την ένδειξη «CRETAN HANDS» και ένα τσεκούρι χρώματος μαυροκίτρινου, συνολικού μήκους -86- εκατοστών, το οποίο φέρει την ένδειξη «EPICA STAR».

Ο Light κατέθεσε προανακριτικά στους αστυνομικούς πως έχει κατηγορηθεί παλιότερα για υπόθεση που εκκρεμεί στην Ασφάλεια της Θεσσαλονίκης, όπου τον μήνυσε ο πρώην ράπερ «ΛΑΜΑΝΙΦ για ένα προσωπικό του βίντεο, που διέρρευσε στο ίντερνετ. 

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση επρόκειτο να απολογηθεί στις 27-12-2021, αλλά πήρε παράταση μέσω του δικηγόρου του, για δικούς του λόγους. Αναφορικά με τα φυσίγγια που βρέθηκαν στην κατοχή του , τα είχε ο θανών πατέρας του, ενώ, το κατασχεθέν τσεκούρι, το αγόρασε από έναν Κινέζο στο Κέντρο της Αθήνας. 

Επίσης, όσον αφορά το κατασχεθέν μαχαίρι, το αγόρασε από την Κρήτη και η συσκευή-φάρος είναι δώρο από τον «MAD CLIP». 

Τα κατασχεθέντα χρήματα (18.355 ευρώ) όπως είπε ο ίδιος στους άνδρες της Δίωξης Εκβιαστών προέρχονται από συναυλίες και χορηγίες, την κάνναβη, την πήρε ως χορηγία μετά από βίντεο κλιπ που είχε κάνει και τα δισκία «ZANAX», τα έχει για προσωπική του χρήση.

Ο τράπερ στάθηκε και στο επίμαχο βίντεο στο «youtube», το οποίο «γυρίστηκε» πρωινές ώρες της 27ης Δεκεμβρίου, μέσα στο κατάστημα-club με την επωνυμία «STUDIO 24», που βρίσκεται στο Γκάζι Αθηνών.

Ο Light είπε πως το «τράβηξε» μόνος του με το κινητό του τηλέφωνο, καθώς, μέσα στο μαγαζί είδε κάποια άγνωστα άτομα, τα οποία είχαν πάνω τους όπλα και όταν τους ρώτησε τι όπλα είναι αυτά, του είπαν ότι είναι τρία ψεύτικα πιστόλια, τα οποία χρησιμοποιούσαν ώστε να γυρίσουν βίντεο κλιπ. 

Όπως υποστήριξε , πάνω σε αυτά, δεν είδε να υπάρχει σήμα της Ελληνικής Αστυνομίας ή του Ελληνικού Κράτους ή κάτι σχετικό. Στη συνέχεια ο τράπερ ζήτησε να τα πάρει, ώστε να βγάλει μια φωτογραφία, τα έβαλε στην ζώνη του και «τράβηξε» το επίμαχο βίντεο.

Λίγο αργότερα , τα έδωσε πίσω και συνέχισε να πίνει, ενώ, το εν λόγω βίντεο, το «κατέβασε» από τον λογαριασμό που έχει στο «INSTAGRAM» με το όνομα «NEROGRECO», διότι έμαθε στην συνέχεια, ότι επικράτησε πανικός με την ανάρτηση του. «Δεν είμαι ειδικός στα όπλα αλλά ήταν ψεύτικα. Ήταν ατυχές περιστατικό», είπε.


epirusblog.gr
5 of 5
Ο Light αφέθηκε ελεύθερος και πήγε για σκι [βίντεο]
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 8150650726643991480
item