Η Kaia Gerber ξεπερνά σε επιτυχία ακόμη και τη διάσημη μαμά της Cindy Crawford

Supermodels μαμά και κόρη αποτελούν μια σπάνια περίπτωση για την παγκόσμια showbiz. Η κοινή τους συνεργασία.

Είναι πολύ σπάνιο για τους γόνους των διασήμων που ακολουθούν το ίδιο επάγγελμα με τους γονείς τους, να τα καταφέρουν εξίσου καλά με εκείνους. 

H Kaia Gerber αποτελεί μια σπάνια περίπτωση γιατί ως μοντέλο μόλις στα 20 της χρόνια έχει γίνει περιζήτητη, κάνοντας τη μαμά της Cindy Crawford να συγκινείται με τις επιτυχίες της στο χώρο της μόδας που και εκείνη έλαμψε. 

Μαμά και κόρη συνεργάζονται μαζί για την διαφημιστική καμπάνια της εταιρείας ρολογιών Omega. Και στην κοινή τους φωτογραφία δεν μπορείς να τις ξεχωρίσεις και φυσικά δεν ξέρεις ποια να πρωτοθαυμάσεις. 

Η συγκινημένη μαμά 

Η Cindy Crawford έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στο κριτήριο της κόρης της, για αυτό και από μικρή ηλικία δεν την απέτρεψε με το να ασχοληθεί με το χώρο του μόντελινγκ, που ήξερε και η ίδια καλύτερα από τον καθένα, πως δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. 

Και όχι μόνο επικρότησε την απόφασή της αλλά τη βοήθησε να πραγματοποιήσει το όνειρό της. 

Μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξη της δήλωσε πως θα σταθεί στο πλαί της και στη νέα απόπειρα της Kaia να ασχοληθεί με την υποκριτική: «'Εχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από ότι είχα εγώ στην ηλικία της.

Την απόφαση την πήρε κατά την διάρκεια της καραντίνας όταν πια δεν μπορούσε να ταξιδέψει για τη δουλειά της και ξεκίνησε να παρακολουθεί on line μαθήματα.» 

Πάντως και η ίδια η Κaia έχει μιλήσει με περηφάνια για τη μαμά της στα φετινά της 55α της γενέθλια (ο χρόνος της έχει φερθεί υπέροχα) λέγοντας πως είναι ο άνθρωπος που πάντα της δίνει μια δεύτερη ματιά σε όλα και πως ελπίζει να της μοιάσει μεγαλώνοντας. 

Και φυσικά εκτός από την φυσική ομοιότητα, η Gerber της μοιάζει στον τρόπο που διαχειρίζεται μέχρι στιγμής τη δουλειά της. 

Επιλεγμένες δουλειές με διάσημους οίκους όπως ο οίκος Versace, διαφημιστικές καμπάνιες μεγάλων brands και μια low profile αντιμετώπιση του λαμπερού κόσμου της showbiz. 

Για το μόνο πράγμα για το οποίο πάντως ανησυχεί η μαμά της είναι η νέα τάση που θέλει τα μοντέλα υπερβολικά αδύνατα: «Σήμερα τα μοντέλα επιδιώκουν να είναι τόσο αδύνατα και αυτό ποτέ δεν ήταν το στύλ μου, ούτε και το δικό της. Της λέω να ευχαριστηθεί τις θερμίδες της όσο μπορεί. Είναι ένα πανέμορφο κορίτσι και το μόνο που θέλω είναι να λάμψει»

Photo credits Associated Press

epirusblog.gr
5 of 5
Η Kaia Gerber ξεπερνά σε επιτυχία ακόμη και τη διάσημη μαμά της Cindy Crawford
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8043560317823435078
item