H Πέγκυ Ζήνα για την κόρη της: «Δεν θα ήθελα να γίνει τραγουδίστρια - είναι ένας χώρος αρκετά ανταγωνιστικός»

Σε τηλεοπτική εκπομπή βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 21 Δεκεμβρίου η Πέγκυ Ζήνα, όπου μίλησε για την κόρη της αλλά και για την σχέση της με καλλιτέχνες που έχει συνεργαστεί στο παρελθόν.

Μάλιστα, οι παρουσιαστές της είχαν ετοιμάσει μία έκπληξη με την Η Ρούλα Κορομηλά η οποία συνδέθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή και αποκάλυψε άγνωστα περιστατικά μεταξύ της ίδιας και της Πέγκυς Ζήνα.

Για την πολυαγαπημένη της κόρη, Ηλέκτρα, ανέφερε: «Δεν θα ήθελα η Ηλέκτρα να γίνει τραγουδίστρια, γιατί είναι ένας χώρος αρκετά ανταγωνιστικός. Είναι ένας χώρος που πρέπει να έχεις γερό στομάχι για να αντέξεις. Είναι ένας χώρος που πρέπει μόνιμα να αποδεικνύεις ότι κάτι είσαι».

«Είμαι ένας μαζεμένος άνθρωπος γενικά. Είμαι χαρούμενος άνθρωπος. Οι φίλοι μου με φωνάζουν Αλικάκι. Είμαι η ψυχή της παρέας» σημείωσε για τον χαρακτήρα της η τραγουδίστρια.

Για τον Ηλία Ψινάκη, με τον οποίο κάνει πολλή παρέα, υποστήριξε: «Ο Ηλίας είναι τόσο πολύ αυτό που βλέπεις. Δεν έχει αλλάξει ποτέ και δεν μπαίνει σε καλούπια. Αυτό απελευθερώνει κι εμένα».

Η Πέγκυ Ζήνα, μιλώντας για τους καλλιτέχνες συναδέλφους της που θαυμάζει, αποκάλυψε πως έχει ζηλέψει πάρα πολύ τα τραγούδια του Νότη Σφακιανάκη. 

«Οι γύρω-γύρω μου είπαν αρκετές φορές πως δεν είναι καλό που έλεγα τραγούδια άλλων συναδέλφων, γιατί είναι σαν να μην έχω δικά μου ή τους κάνω διαφήμιση, ενώ εγώ αντιμετωπίζω τα τραγούδια σαν θεατρικά έργα» εξομολογήθηκε. 

Παράλληλα, εκμυστηρεύτηκε: «Θεωρώ την Άννα Βίσση την μεγαλύτερη ποπ σταρ».

epirusblog.gr
5 of 5
H Πέγκυ Ζήνα για την κόρη της: «Δεν θα ήθελα να γίνει τραγουδίστρια - είναι ένας χώρος αρκετά ανταγωνιστικός»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2705521081168312586
item