H Μαρία Θαλασσινή Μποσταντζόγλου και ο Κωνσταντίνος Μπιμπής είναι το νέο ζευγάρι της showbiz

H 25χρονη κόρη του Γιάννη Μποσταντζόγλου και της Δήμητρας Παπαδήμα, Μαρία – Θαλασσινή Μποσταντζόγλου, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real Life είναι ζευγάρι με τον επίσης ηθοποιό, Κωνσταντίνο Μπιμπή.

Οι δύο τους ανήκουν στη νέα γενιά ηθοποιών και είναι μαζί εδώ και περίπου έναν χρόνο, ωστόσο κατάφεραν να κρατήσουν κρυφή της σχέση τους. Οι δύο νεαροί ηθοποιοί, άλλωστε, επιθυμούν να απασχολούν τη δημοσιότητα μόνο για τα επαγγελματικά τους εγχειρήματα και όχι για την προσωπική τους ζωή.

Αυτός είναι και ο λόγος που η Μαρία - Θαλασσινή Μποσταντζόγλου και ο Κωνσταντίνος Μπιμπής, παρότι δεν κρύβουν τη σχέση τους, έχουν φωτογραφηθεί σπάνια μαζί σε κοσμικές εξόδους.

Το ζευγάρι επιλέγει να περνά τον ελεύθερο χρόνο του κάνοντας αποδράσεις για δύο ή με παρέα και βλέποντας ταινίες είτε στον κινηματογράφο, είτε σε σπίτια φίλων τους.

Και μπορεί η σχέση τους να πηγαίνει, όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα, από το καλό στο καλύτερο, οι δυο τους όμως δεν έχουν κάνει ακόμα το επόμενο βήμα, αυτό της συγκατοίκησης.

Ο ερχομός του νέου έτους θα τους βρει να κάνουν σχέδια για το μέλλον, ενώ σκοπεύουν να αλλάξουν τη χρονιά μαζί με καλούς τους φίλους, πιθανότατα σε ένα από τα μαγαζιά του κέντρου της Αθήνας.

epirusblog.gr
5 of 5
H Μαρία Θαλασσινή Μποσταντζόγλου και ο Κωνσταντίνος Μπιμπής είναι το νέο ζευγάρι της showbiz
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6016418085930031064
item