Γιάννενα: H M. Kεφάλα για την επίσκεψη Τσίπρα στα Ιωάννινα

Συνεπής με τον πολιτικό λόγο του ΣΥΡΙΖΑ, με κύρια χαρακτηριστικά του, τον άκρατο λαϊκισμό, την προσπάθεια αντιστροφής της πραγματικότητας και πάνω απ’ όλα την παντελή απουσία στοιχειώδους αυτοκριτικής, εμφανίστηκε ο κ. Τσίπρας στα Ιωάννινα.

Δεν περιμέναμε βέβαια κάτι διαφορετικό, αφού ακολούθησε την πεπατημένη, όπως και σε όλες τις προηγούμενες επισκέψεις του, προσπαθώντας να κρύψει την πολιτική ανεπάρκεια του ΣΥΡΙΖΑ και την έλλειψη προτάσεων και σχεδιασμού. 

Αν υπήρχε βέβαια, θα είχε φροντίσει να τον υλοποιήσει στην πενταετή κυβερνητική του θητεία.

Αφού μοίρασε για μία ακόμη φορά καθρεφτάκια και χάντρες, νομίζοντας ότι απευθύνεται σε ιθαγενείς, υποτιμώντας τη νοημοσύνη των Ηπειρωτών για τα έργα και τις ημέρες της κυβερνητικής θητείας του ΣΥΡΙΖΑ, με ένα αστείρευτο ευχολόγιο στην πολιτική του ομιλία, μας είπε τι θα έκανε αν ήταν σήμερα στην διακυβέρνηση της χώρας. 

Το πραγματικό ευτύχημα για τη χώρα όμως είναι αυτό ακριβώς, ότι δε βρίσκεται στο τιμόνι της, ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας.

Δε σταματά βέβαια να μας εκπλήσσει σε κάθε επίσκεψή του στην περιοχή, αφού μάθαμε το βράδυ της Πέμπτης, ότι όχι μόνο χάθηκαν δύο χρόνια για το τμήμα Ιωάννινα–Κακαβιά της Ιόνιας Οδού -που εντάχθηκε πλέον και με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση θα δημοπρατηθεί μέσα στο 2022 για να κατασκευαστεί- αλλά ότι η κυβέρνησή του είχε κάνει σπουδαία δουλειά και στην προετοιμασία για το συγκεκριμένο τμήμα, ακόμη και στην προώθηση της σιδηροδρομικής Εγνατίας!

Την απάντηση στα ψεύδη του κ. Τσίπρα, την έδωσε ο ελληνικός λαός στις συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις του 2019. 

Αλλά η απάντηση στον λαϊκισμό και την αντιστροφή της πραγματικότητας δίνεται καθημερινά, με την αλλαγή των προοπτικών της Ηπείρου και της χώρας ολόκληρης, με τις συντονισμένες και σχεδιασμένες παρεμβάσεις της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: H M. Kεφάλα για την επίσκεψη Τσίπρα στα Ιωάννινα
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 8784924707884275314
item