Νέο «καρφί« από τη Μέγκι Ντρίο: «Εύχομαι του χρόνου να μη βλέπω την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου στο GNTM»

Η Μέγκι Ντρίο που έγινε γνωστή μέσα από το GNTM, αναφέρθηκε σε συνέντευξή της στο τροχαίο ατύχημα που είχε, στην απώλεια της μητέρας της, αλλά και στην Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

«Δεν ήταν απλό ατύχημα. Έφυγα κανονικά στη λεωφόρο και έπεσα σε κολώνα της ΔΕΗ. Ήταν πολύ δυνατό το ατύχημα. Κάποια στιγμή έχασα και τις αισθήσεις μου, δεν κατάλαβα τι έγινε. Ίσως φταίει και η ψυχολογία μου λόγω θανάτου της μητέρας μου γιατί δεν περνάω εύκολα γενικά.

Κάθε πρωί που ξυπνάω νιώθω μια ψυχολογία πολύ βαριά και μια έλλειψη. Έχει ψιλοδιαλυθεί η οικογένεια και έχουν πέσει πολλά πράγματα πάνω μου. Πρέπει να κρατήσω και τη δουλειά μου, τον πατέρα μου, τον αδερφό μου και είμαι πραγματικά σε πολύ μεγάλη πίεση», είπε αρχικά η Μέγκι Ντρίο.

«Πολλές φορές την ψάχνω κατά τη διάρκεια της μέρας και δεν υπάρχει. Με τα προβλήματα υγείας που έχω εμφανίσει, λόγω στρες, έχω χάσει περίπου 8 κιλά. Τα πράγματα είναι λίγο περίεργα γενικά στη ζωή μου τώρα. Μιλάω με μια ψυχολόγο», πρόσθεσε επίσης η Μέγκι Ντρίο.

Για την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, η Μέγκι Ντρίο απάντησε: «Μερικές φορές έβγαινε και από βίντεο στο GNTM. Ή ήταν εκεί ή δεν ήταν, εμένα το ίδιο μου έκανε. Εύχομαι να μην τη βλέπω του χρόνου στην καρέκλα του κριτή».

epirusblog.gr
5 of 5
Νέο «καρφί« από τη Μέγκι Ντρίο: «Εύχομαι του χρόνου να μη βλέπω την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου στο GNTM»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1390998293164694590
item