Γιάννενα: Ξενοδόχοι Ν. Ιωαννίνων - Συμμετοχή σε εκθέσεις για ανάδειξη της πόλης Πηγή: epirusnow.gr

Στα πλαίσια του έργου Virtual Land  “An Immersive Virtual Experience for Cultural and Natural Heritage Sites” του interreg που αφορά σενάρια εικονικής πραγματικότητας για τον Τουρισμό / Πολιτισμό στη διασυνοριακή περιοχή της Ελλάδας-Αλβανίας, η εταιρεία Lime μέσω του manager της κ. Xρήστου Μπέλλου ζήτησε την συνδρομή της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων στην έκθεση AITE 2021 που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο από τις 25-27 Νοεμβρίου. 

Σε αυτή συμμετείχε το μέλος του Δ.Σ.κα Έφη Εξάρχου, όπου πραγματοποίησε b2b συναντήσεις με tour operators από την Φινλανδία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, της Η.Π.Α., του Ισραήλ, της Μεγάλης Βρετανίας, της Πολωνίας, της Ρωσίας, της Ολλανδίας, της Αλβανίας, της Βουλγαρίας, της Σερβίας και της Ελλάδας.

Οι συναντήσεις αυτές ήταν παραγωγικές και οι tour operators έδειξαν ενδιαφέρον για να εντάξουν το Νομό Ιωαννίνων στα προγράμματά τους.

Παράλληλα ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων κ.Στάθης Σιούτης, ο γραμματέας κ.Θεόδωρος Βαντώλας και το μέλος κα Έφη Εξάρχου εκπροσώπησαν την Ένωση και στην έκθεση Xenia, πραγματοποιώντας σημαντικές επαφές με φορείς για την προβολή του προορισμού.epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Ξενοδόχοι Ν. Ιωαννίνων - Συμμετοχή σε εκθέσεις για ανάδειξη της πόλης Πηγή: epirusnow.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 218053024765131516

Τα καλύτερα

item