Γιάννενα: Eορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Ιωαννιτών

Με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου, τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 18:30, στην κεντρική πλατεία, από το Δήμαρχο Ιωαννίνων, Μωυσή Ελισάφ, ξεκινούν οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Ιωαννιτών.

Στο άναμμα του δέντρου συμμετέχει η Μπαντίνα της Φιλαρμονικής του Δήμου Ιωαννιτών σε μουσική διεύθυνση Χρήστου Γεωργάνου.

Παράλληλα, πλήθος εορταστικών εκδηλώσεων διοργανώνονται από το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών, το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Ιωαννίνων και το Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων.

Όλοι οι φορείς πολιτισμού του Δήμου μας συμβάλλουν στη δημιουργία του εορταστικού κλίματος με την πραγματοποίηση εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους στους πεζοδρόμους και τα πάρκα της πόλης μας, στις αίθουσες και στα εκπαιδευτικά τμήματα του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών, στο Καμπέρειο Θέατρο και, φυσικά, στη συχνότητα του Δημοτικού Ραδιοφώνου, 98,7 FM.

Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Ιωαννιτών παρουσίασαν αναλυτικά σήμερα η πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών, κα. Ελένη Ακονίδου, η πρόεδρος του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Ιωαννίνων, κα. Χριστίνα Κωτσαντή, και ο πρόεδρος του Δημοτικού Ραδιοφώνου, κ. Νίκος Τσόλης.epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Eορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Ιωαννιτών
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 1306846608728078511
item