Chris Noth: H αντίδραση της συζύγου του μετά τις καταγγελίες εναντίον του για βιασμό

Σαν βόμβα έσκασε πριν λίγες ημέρες η είδηση ότι ο ηθοποιός που υποδύεται τον Mr. Big, στο «Sex and the city», Chris Noth, έχει κατηγορηθεί δύο φορές για σεξουαλική κακοποίηση.

Συγκεκριμένα, δύο γυναίκες υποστηρίζουν ότι ο 67χρονος τους επιτέθηκε σεξουαλικά, όταν τις οδήγησε σε ιδιωτικά μέρη και τις βίασε – το πρώτο περιστατικό συνέβη το 2004 και το δεύτερο το 2015.

Η ηθοποιός και επιχειρηματίας Tara Wilson που έχει αποκτήσει και δύο παιδιά με τον ηθοποιό παρά το γεγονός ότι ο σύζυγός της αρνείται τις κατηγορίες είναι πολύ εκνευρισμένη και μάλιστα σκέφτεται να μην περάσει τις γιορτές μαζί του.

Μία από τις γυναίκες που τον κατηγορούν δήλωσε πως ο χαρακτηρισμός του στα tabloids ως μονογαμικό είναι απάτη, ενώ φίλη της Wilson αποκάλυψε στην εφημερίδα The Sun πως «είναι μη-μονογαμικός, έχουμε ήδη επιβεβαιώσει ότι η σύζυγός του δεν ήξερε».

Όπως είπε: «είναι σίγουρα ένοχος για αυτό. Είναι στο Λος Άντζελες και είναι πολύ αναστατωμένη. Δεν είναι καλά. Κανόνιζαν να περάσουν τα Χριστούγεννα μαζί αλλά τώρα αυτό είναι άγνωστο αν θα συμβεί».

Το ζευγάρι έχει δύο γιους, τον 13χρονο Orion και τον 18 μηνών Keats. Ο ηθοποιός είχε γνωρίσει την 39χρονη Wilson το 2001 όταν ήταν μπαργούμαν στο club 'The Cutting Room' που ανήκει στον Noth και ένα συνεργάτη του.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί στη Χαβάη το 2012.

epirusblog.gr
5 of 5
Chris Noth: H αντίδραση της συζύγου του μετά τις καταγγελίες εναντίον του για βιασμό
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8615356249947350334
item