Η Britney Spears ετοιμάζει τον γάμο της και ξέρει ήδη ποιους δεν θα καλέσει

Η τραγουδίστρια έχει αρχίσει να φτιάχνει λίστα καλεσμένων.


Τα περισσότερα ζευγάρια, όταν προετοιμάζουν τον γάμο τους, βάζουν τις οικογένειές τους πρώτες στη λίστα των καλεσμένων. 


Κάτι τέτοιο φαίνεται να μην ισχύει για την Britney Spears, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες του US Weekly, δεν θέλει να καλέσει κανένα μέλος της οικογένειάς της σε αυτήν την τόσο σημαντική μέρα της ζωής της.

spears kidemonia2

Ποιους δεν θα καλέσει η Britney Spears στον γάμο της

Δημοσιεύματα του US Weekly αναφέρουν ότι η Britney Spears σχεδιάζει να μην καλέσει στον γάμο της τον πατέρα της, Jamie Spears, τη μητέρα της, Lynne Spears, και τα δίδυμα αδέλφια της, Jamie-Lynn και Bryan.

«Η Britney Spears ανυπομονεί να παντρευτεί και να αρχίσει πραγματικά από την αρχή τη ζωή της», αναφέρει η πηγή στο US Weekly, χωρίς ακόμα ωστόσο να έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία γάμου.

Και προσθέτει η πηγή: «Έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν προετοιμασίες και είναι πολύ χαρούμενη που τελικά πήρε αυτήν την απόφαση. Μέχρι τώρα κανένας από την οικογένειά της δεν έχει προσκληθεί στον γάμο».

Ο αρραβώνας της Britney με τον Sam Asghari

Στις 12 Σεπτεμβρίου η Britney Spears γνωστοποίησε στους followers της ότι αρραβωνιάστηκε.

Η τραγουδίστρια ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο έδειχνε το εντυπωσιακό δαχτυλίδι αρραβώνων που της χάρισε ο Sam Asghari.

Και μπορεί ακόμα να μην έχει ανακοινωθεί το πότε θα γίνει ο γάμος του ζευγαριού, όμως η τραγουδίστρια φαίνεται να ανυπομονεί για αυτήν τη στιγμή. Να ανυπομονεί να ζήσει όλα αυτά που της στέρησε για 13 χρόνια η κηδεμονία του πατέρα της.



































epirusblog.gr
5 of 5
Η Britney Spears ετοιμάζει τον γάμο της και ξέρει ήδη ποιους δεν θα καλέσει
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 650473498320335527
item