Μητσοτάκης: Το εθνικό μέτωπο, κύριε Τσίπρα, συγκροτείται έστω και χωρίς την δική σας συμμετοχή

Σφοδρή επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης λόγω της επιλογής του ΣΥΡΙΖΑ να καταψηφίσει τις αμυντικές δαπάνες που προβλέπει ο προϋπολογισμός για το 2022.

«Η Ελλάδα με μεθοδικά βήματα επενδύσει στην αποτρεπτική της ικανότητα παράλληλα με την ενεργητική της εξωτερική πολιτική που της επιτρέπει να αποκτά ισχυρές συμμαχίες», τόνισε.

«Μέσα στον Ιανουάριο προσγειώνονται στην Τανάγρα τα πρώτα 6 Rafale. Και εντός των επόμενων εβδομάδων υπογράφεται η τελική συμφωνία για τις 3 Belharra» είπε αρχικά ο πρωθυπουργός για να προσθέσει: «Σε αυτή τη συγκυρία – θέλω να το ακούσει αυτό ο ελληνικός λαός - σε αυτή τη συγκυρία έχοντας κληρονομήσει Ένοπλες Δυνάμεις οι οποίες επί 10 χρόνια δεν είχαν επενδύσεις, σε αυτή τη συγκυρία η αξιωματική αντιπολίτευση καταψηφίζει τις αμυντικές δαπάνες, σπάζοντας για μια ακόμα φορά μια παράδοση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο που λέει ότι παρά τις διαφωνίες μας πάντα η αντιπολίτευση ψήφιζε τις αμυντικές δαπάνες. Τα συμπεράσματα θα τα βγάλει ο λαός. 

Είστε πάντα παρόντες σε ότι διχάζει και μονίμως απόντες σε ότι ενώνει. Ας είναι! Το Εθνικό μέτωπο κ. Τσίπρα συγκροτείται έστω και χωρίς την δική σας συμμετοχή».epirusblog.gr
5 of 5
Μητσοτάκης: Το εθνικό μέτωπο, κύριε Τσίπρα, συγκροτείται έστω και χωρίς την δική σας συμμετοχή
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 4824010495559313671

Τα καλύτερα

item