Μπέττυ Μαγγίρα για Κατερίνα Καινούργιου: «Είναι εγωκεντρική - Της αρέσει να ασχολούνται όλοι μαζί της»

Την Μπέττυ Μαγγίρα καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή θέλησε να τοποθετηθεί για την πρόσφατη «κόντρα» με την Κατερίνα Καινούργιου και δη με αιχμηρό λόγο!

Πιο συγκεκριμένα, η Μπέττυ Μαγγίρα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «κάθε μέρα φτιάχνουμε χιουμοριστικά τρέιλερ. 

Κάνω αυτή την κυρία, την πλούσια και φαντάζομαι πως αν κάποιος έπρεπε να παρεξηγηθεί θα ήταν η Κατερίνα Ζαρίφη από την οποία πήρα το «πελούσια».Και που να το ξέρω εγώ ότι θα πάει η Κατερίνα Καινούργιου στο Παρίσι;».

«Κατ’ αρχάς τα τρέιλερ γυρίζονται αμέσως μετά την εκπομπή. Την Πέμπτη μπαίναμε σε ένα τζετ να τους πάω, υποτίθεται, τριήμερο. Παίζει αυτό την Παρασκευή. Την Παρασκευή έπρεπε να γυρίσουμε ένα τρέιλερ για το Σαββατοκύριακο και την εκπομπή της Δευτέρας. Αυτά γυρίζονται σε green boc. 

Τι είναι το green box; Είναι ένα κουτί που μπορείς να βάλεις ότι θέλεις από πίσω. Να βάλεις έναν ουρανοξύστη, ένα να κάνεις ότι πετάς, να κάνεις ότι χτυπιέσαι, οτιδήποτε.

Η Αθηνά είπε να «πάμε» στη Νέα Υόρκη αλλά εγώ είπα να βάλουμε το Παρίσι, γιατί είναι η αγαπημένη μου πόλη και το λατρεύω. Κάνω, λοιπόν, την ίδια κυρία που κάνω κάθε μέρα στα τρέιλερ και βγήκε ότι εγώ ξαφνικά πρέπει να απολογηθώ γιατί πήγα στο Παρίσι. 

Πραγματικά δεν ξέρω… Εννοείται ότι ήταν σύμπτωση και θεωρώ ότι αν είχε πρόβλημα με αυτό, έπρεπε να με πάρει τηλέφωνο η Κατερίνα και να μου το πει. Αν θεωρούσε ότι την προσέβαλα ή το έκανα για αυτήν».

«Κοίταξε, η Κατερίνα είναι εγωκεντρική. Της αρέσει να ασχολούνται όλοι μαζί της. Δεν ξέρω γιατί έχει φάει τέτοιο κώλυμασυμπλήρωσε η παρουσιάστρια της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο OPEN. 

«Και με το κουίζ έγινε το ίδιο! Είχαμε κάνει ένα κουίζ που δεν την πείραξε την επόμενη μέρα αλλά την πείραξε την μεθεπόμενη ξαφνικά. Ήταν πρώτα το κουίζ, μετά ήταν το Παρίσι και θα τριτώσει φαντάζομαι».

epirusblog.gr
5 of 5
Μπέττυ Μαγγίρα για Κατερίνα Καινούργιου: «Είναι εγωκεντρική - Της αρέσει να ασχολούνται όλοι μαζί της»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7088635728986658319
item