Υπόθεση Στάθη Παναγιωτόπουλου, ραγδαίες εξελίξεις: Κατ' οίκον έρευνες στα σπίτια του σε Θεσσαλονίκη, Αλόννησο

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, καθώς αφού συνελήφθη, θα ξεκινήσουν και κατ' οίκον έρευνες στα σπίτια του.

Σημειώνεται ότι ένα τέταρτο πριν τις 4 το απόγευμα, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος συνοδεία του δικηγόρου του και ανδρών της Ασφάλειας, παραδόθηκε στις αρχές. Σε βάρος του είχε ενεργοποιηθεί η αυτόφωρη διαδικασία μετά τη μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος του από δεύτερη γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να ακολουθήσει μετά τη σύλληψη του Στάθη Παναγιωτόπουλου κατ' οίκον έρευνα στα σπίτια του στη Θεσσαλονίκη και στην Αλόννησο.

Ακόμη και αν είχε προσπαθήσει να σβήσει φωτογραφίες και βίντεο από τους υπολογιστές του, υπάρχουν ίχνη που μπορούν να φανούν χρήσιμα στην ΕΛΑΣ.

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Στάθη Παναγιωτόπουλου μετά τη μήνυση χθες το βράδυ

Η αντίστροφη μέτρηση για να βρεθεί ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ενώπιον των αρχών ξεκίνησε χθες όταν κατατέθηκε σε βάρος του μήνυση από κοπέλα με την οποία στο παρελθόν διατηρούσε σχέση.

Θορυβημένη από τις αποκαλύψεις με τα βίντεο πρώην συντρόφου του που είχε αναρτήσει στο Διαδίκτυο, έψαξε και εκείνη και εντόπισε υλικό και με την ίδια! Απευθύνθηκε στο δικηγόρο της Απόστολο Λύτρα ο οποίος περιέγραψε την κατάσταση του κοριτσιού, ψυχολογικά, ως δραματική και προχώρησαν στην κατάθεση μήνυσης.

Να σημειωθεί ότι η καταγγέλλουσα είναι κόρη φιλικού ζευγαριού του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Τις εξελίξεις για όσα θα ακολουθούσαν σήμερα είχε προαναγγείλει ο Απόστολος Λύτρας λέγοντας ότι το αδίκημα για το οποίο διώκεται είναι διαρκές.

Υπό το βάρος των εξελίξεων ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, καθώς και το αυτόφωρο ήταν διαρκές, κατόπιν σχετικών συνεννοήσεων, και αφού συνάντησε τον δικηγόρο του παραδόθηκε σήμερα το μεσημέρι στην ΕΛΑΣ.

Υπάρχουν πληροφορίες ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε επιχειρήσει να εξαφανίσει το υλικό με πρώην συντρόφους του που είχε αναρτήσει στο Διαδίκτυο, κάτι που ήταν αδύνατο καθώς ήταν τεράστιος ο όγκος των βίντεο και των φωτό που είχε ανεβάσει.

Οι αρρωστημένες και εμετικές κινήσεις του Στάθη Παναγιωτόπουλου εξέθεσαν και τους συνεργάτες του στο Ράδιο Αρβύλα και επέφεραν την απόλυσή του από την εκπομπή αλλά και από ραδιοφωνικό σταθμό με τον οποίο συνεργαζόταν. 

Τίποτα από αυτά βέβαια δεν μπορεί να σβήσει τον πόνο και την ταραχή από τις γυναίκες τις οποίες εκμεταλλεύτηκε με τον πιο εμετικό τρόπο.


epirusblog.gr
5 of 5
Υπόθεση Στάθη Παναγιωτόπουλου, ραγδαίες εξελίξεις: Κατ' οίκον έρευνες στα σπίτια του σε Θεσσαλονίκη, Αλόννησο
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 8492648277738885616

Τα καλύτερα

item