Ανθή Βούλγαρη: «Στην αρχή είχαμε εντάσεις με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, με έπιαναν τα κλάματα»

Καλεσμένη στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας η Ανθή Βούλγαρη.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε για τη συνεργασία της με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο αποκαλύπτοντας πως στην αρχή υπήρχαν κάποιες εντάσεις ανάμεσά τους αλλά πλέον τα έχουν βρει. 

Ακόμη, η Ανθή Βούλγαρη παραδέχτηκε ότι στην αρχή αντιμετώπισε έντονη δυσπιστία από διάφορους πολιτικούς.

«Με τον Ιορδάνη δε δέσαμε από την αρχή. Την πρώτη χρονιά που γνωριστήκαμε, που εγώ έκανα τη στήλη με τα social media, μου έλεγε “τι είναι αυτά, τι θα λέμε τώρα, τα νέα του Youtube;” με τον καιρό όμως το βρήκαμε. 

Είχαμε πολλές συγκρούσεις, με έχει τσιτώσει πάρα πολλές φορές, με έχει νευριάσει πάρα πολύ. Τώρα πια δεν τσακωνόμαστε, έχουμε μάθει ο ένας τον άλλο. 

Στην αρχή όταν με τσίτωνε έκλαιγα από τα νεύρα μου επειδή και λόγω σεβασμού δε μπορούσα να του απαντήσω… Στην αρχή αντιμετώπισα δυσπιστία από πολιτικούς κυρίως, μπορεί να τους ρωτάς και να μη σου απαντάνε, ή να μη σου απευθύνουν τον λόγο. 

Μπορεί να έκανα εγώ την ερώτηση και να έλεγαν “κύριε Χασαπόπουλε”» είπε η Ανθή Βούλγαρη.Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στις περιπτώσεις που έχει κατακριθεί λόγω του αυθορμητισμού της.

«Όποιος παρακολουθεί την εκπομπή ξέρει πολύ καλά ποιοι είμαστε και τι κάνουμε, αν δει απλά ένα απόσπασμα μπορεί να βγάλει ότι συμπέρασμα θέλει. Αν θες να κρίνεις κάτι πρέπει να το δεις ολοκληρωμένα. 

Όταν μπήκα στη δουλειά και ξεκίνησα να παρουσιάζω είπε ότι θα είμαι αληθινή και είμαι αληθινή όπως και ο Ιορδάνης, δεν έχουμε κρυφτεί ποτέ» είπε η Ανθή Βούλγαρη.

epirusblog.gr
5 of 5
Ανθή Βούλγαρη: «Στην αρχή είχαμε εντάσεις με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, με έπιαναν τα κλάματα»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3180610264715614652

Τα καλύτερα

item