Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Τα έχει παραδεχθεί όλα, προς τιμήν του», λέει ο μάρτυρας στον πολιτικό γάμο του

Ο αντιδήμαρχος Αλοννήσου Δημήτρης Σκιάνης αναφέρθηκε στον πολιτικό γάμο του Στάθη Παναγιωτόπουλου, όπου ήταν μάρτυρας.

«Ήταν κάτι το οποίο δεν περιμέναμε από αυτόν, μας άφησε όλους άναυδους, έκπληκτους, θυμωμένους. Δεν έχουμε μιλήσει με τον Στάθη, δεν έχουμε ακούσει τη δική του άποψη επί των γεγονότων. Έχει βγει και τα έχει παραδεχθεί όλα, προς τιμήν του», σχολίασε, αρχικά, στο Star ο μάρτυρας στον πολιτικό γάμο του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Όσο για το αν γνωρίζει την πρώην σύντροφο του παρουσιαστή που έχει κάνει την καταγγελία εναντίον του για τη δημοσίευση βίντεο με προσωπικές τους στιγμές, είπε πως «προσπαθήσαμε να θυμηθούμε ποια μπορεί να είναι. Έχουμε κάποιες υποψίες, αλλά δεν το είχα γνωρίσει το κορίτσι».

«Ο γάμος έγινε μπαμ μπαμ, δεν ήταν κάτι προγραμματισμένο»

Σχετικά με τον πολιτικό γάμο του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο κ. Σκιάνης σημείωσε: «Ημουν μαζί με τον δήμαρχο, έγινε ο γάμος σε πάρα πολύ κλειστό κύκλο, δηλαδή ήταν μπαμ μπαμ, δεν ήταν κάτι προγραμματισμένο. Ήταν και 4, 5 άτομα, 6; Έτυχε και ένα ζευγάρι που πέρασε από το σημείο».

Όπως σημειώνεται στο Star, ο γάμος δεν έγινε στο δημαρχείο αλλά σε ένα εκκλησάκι με θέα το πέλαγος. «Εκεί είχε φτιάξει και ένα παγκάκι ο Στάθης, στη μνήμη του πατέρα του, που είχε πνιγεί εδώ, στο νησί» ανέφερε στη συνέχεια ο μάρτυρας στον πολιτικό γάμο του Στάθη Παναγιωτόπουλου και αντιδήμαρχος Αλοννήσου, με κατοίκους του νησιού να αναφέρουν πως δεν ήξεραν ότι παντρεύτηκε!


epirusblog.gr
5 of 5
Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Τα έχει παραδεχθεί όλα, προς τιμήν του», λέει ο μάρτυρας στον πολιτικό γάμο του
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 7857616873791843603
item