Πρέβεζα: Ο Δήμος Πρέβεζας Ματαιώνει Τις Εκδηλώσεις Σε Ανοιχτούς Χώρους

Κανονικά  και  σύμφωνα με τα ισχύοντα  υγειονομικά πρωτόκολλα οι  δράσεις στις κλειστές αίθουσες. 


Ο Δήμος Πρέβεζας  ακολουθώντας την απόφαση απαγόρευσης   διεξαγωγής εκδηλώσεων σε ανοιχτούς χώρους στο πλαίσιο στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της Covid-19, ανακοινώνει την ματαίωση της εκδήλωσης που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 27/12   στην Πλατεία Καναλίου. 


Κανονικά και με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων   θα  διεξαχθούν οι εκδηλώσεις στους κλειστούς χώρους.


Ο έλεγχος των  πιστοποιητικών θα  γίνεται  στην είσοδο έτσι ώστε  να διασφαλιστεί ότι τηρούνται στο ακέραιο τα μέτρα προστασίας, προυπόθεση εξάλλου που ο Δήμος Πρέβεζας έχει θέσει εδώ και καιρό  στην διεξαγωγή των εκδηλώσεων αποφεύγοντας συνειδητά να διοργανώσει δραστηριότητες που θα προκαλούσαν συνωστισμό χωρίς να είναι εφικτή  η τήρηση των απαιτούμενων κανόνων. 


Οι εκδηλώσεις είναι:


Παραμονή Χριστουγέννων  24/12 ώρα 18.30 στο   Πολιτιστικό Κέντρο “ΟΑΣΙΣ”   η  θεατρική παράσταση “Τα Χριστούγεννα του Ολιβερ Τουϊστ του Καρόλου Ντίκενς  σε σκηνοθεσία  Νίκου Χρηστίδη από την Παιδική Σκηνή του  Φώτη Σπύρου.

            Αμέσως   μετά ο Αγιος  Βασίλης θα μοιράσει  στα παιδιά δώρα και γλυκά.

Κυριακή 26/12 ώρα 18.00 στο  Πολιτιστικό Κέντρο “ΟΑΣΙΣ”  η προβολή της μεταγλωτισμένης  ταινίας Χριστούγεννα & ΣΙΑ / Christmas & Co. / Santa & Cie (2017)  .

Δευτέρα  3/1/2022  ώρα 18.00  στο Πολιτιστικό Κέντρο “ΟΑΣΙΣ” η ταινία Πάντιγκτον το  αρκουδάκι.

Τρίτη 28/12 και ώρα  17.30 στο Πνευματικό Κέντρο Ν. Σαμψούντας  προβολή ταινίας   και τραγούδια και κάλαντα από τη Δημοτική Φιλαρμονική Πρέβεζας


Ο  Αγιος Βασίλης θα μοιράσει δώρα και γλυκίσματα στα παιδιά.


Οι εκδηλώσεις θα  πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα  του Υπουργείου Υγείας για την ασφαλή διεξαγωγή  ζωντανών θεαμάτων και ακροαμάτων σε κλειστούς χώρους όπου   η είσοδος επιτρέπεται μόνο σε άτομα που έχουν εμβολιασθεί ή νοσήσει κατά το τελευταίο τρίμηνο. 


Επίσης οι ανήλικοι θεατές από τεσσάρων (4) έως δεκαεπτά  (17) ετών μπορούν να προσκομίζουν εναλλακτικά δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test).


Η χρήση μάσκας είναι  υποχρεωτική για όλους. 


epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Ο Δήμος Πρέβεζας Ματαιώνει Τις Εκδηλώσεις Σε Ανοιχτούς Χώρους
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 8696187755868139828
item