Σάλος στην Τουρκία: Δημοσιογράφος χαστούκισε τεχνικό σε ζωντανή μετάδοση

Πολλά σχόλια προκάλεσε στην Τουρκία η συμπεριφορά του δημοσιογράφου Μουχαρέμ Σαρικαγιά ο οποίος χαστούκισε τεχνικό σε ζωντανή μετάδοση.Σάλος ξέσπασε στην Τουρκία μετά από ένα απίστευτο περιστατικό κατά την διάρκεια ζωντανής τηλεοπτικής μετάδοσης όταν ο δημοσιογράφος του Haber Turk, Μουχαρέμ Σαρικαγιά, έριξε χαστούκι σε τεχνικό την ώρα που έπαιρνε live συνέντευξη από της δήμαρχο της πόλης Γκαζιαντέπ.


Στο βίντεο φαίνεται η στιγμή της χειροδικίας του 60χρονου δημοσιογράφου σε βάρος του τεχνικού την ώρα που ο τελευταίος προσπαθούσε να του ρυθμίσει το μικρόφωνο.


Αυτό που εκτιμάται είναι ότι ο Τούρκος δημοσιογράφος εκνευρίστηκε γιατί ο τεχνικός καθυστερούσε να κάνει τη δουλειά του.


Το ακόμα πιο εντυπωσιακό, δε, είναι ότι η δήμαρχος της πόλης Γκαζιαντέπ, η οποία προέρχεται από το κόμμα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, συνέχισε κανονικά τη συνέντευξη χωρίς να σχολιάσει την απαράδεκτη συμπεριφορά του δημοσιογράφου.


Μετά το σάλο και αφού ο τεχνικός ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη για το χαστούκι ο Τούρκος δημοσιογράφος ζήτησε συγγνώμη και από το θύμα του και από τη δήμαρχο μπροστά στην οποία σημειώθηκε το επεισόδιο.

epirusblog.gr
5 of 5
Σάλος στην Τουρκία: Δημοσιογράφος χαστούκισε τεχνικό σε ζωντανή μετάδοση
epirusblog.gr
5 of 5
κοσμος 2061484349903450468

Τα καλύτερα

item