Πρέβεζα: Γιορτινές δράσεις για τα παιδιά διοργανώνει ο Δήμος Πρέβεζας

Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή των παιδιών και ο Δήμος Πρέβεζας θέλοντας να κάνει όσο το δυνατόν πιο όμορφες τις ιδιαίτερες αυτές μέρες διοργανώνει σειρά δωρεάν εκδηλώσεων για όλους τους μικρούς μας φίλους και στις τρεις Δημοτικές Ενότητες (Πρέβεζας, Λούρου και Ζαλόγγου).

-Στο Πολιτιστικό Κέντρου Δήμου Πρέβεζας “ΟΑΣΙΣ” θα πραγματοποιηθούν:

•Παραμονή Χριστουγέννων 24/12 ώρα 18.30 η θεατρική παράσταση “Τα Χριστούγεννα του Ολιβερ Τουϊστ του Καρόλου Ντίκενς σε σκηνοθεσία Νίκου Χρηστίδη από την Παιδική Σκηνή του Φώτη Σπύρου.

Αμέσως μετά ο Αγιος Βασίλης θα μοιράσει στα παιδιά δώρα και γλυκά.

•Κυριακή 26/12 ώρα 18.00 η προβολή της μεταγλωτισμένης ταινίας Χριστούγεννα & ΣΙΑ / Christmas & Co. / Santa & Cie (2017)

Η παραμονή Χριστουγέννων βρίσκεται προ των πυλών, όταν αρχίζει το χάος. Τα 92.000 ξωτικά του Άι Βασίλη ξαφνικά σωριάζονται στο έδαφος και αρρωσταίνουν. Όλα ταυτόχρονα! Το χτύπημα είναι μεγάλο.

Τώρα ποιος θα φτιάξει τα παιχνίδια για όλα τα παιδιά του κόσμου; Ο Άι Βασίλης δεν έχει άλλη επιλογή, παρά να επισκεφτεί τη Γη μαζί με τους ταράνδους του, ώστε να βρει τη λύση. Μόλις φτάνει εκεί, όμως, θα χρειαστεί βοήθεια για να σώσει τη μαγεία των Χριστουγέννων.

•Δευτέρα 3/1/2022 ώρα 18.00 η ταινία Πάντιγκτον το αρκουδάκι.

To πιο κλασσικό αρκουδάκι της Βρετανίας (έστω και με καταγωγή από το Περού), σε μια ταινία αντάξια του μύθου του.

Είναι όμως την ίδια στιγμή ένα υπέροχο φιλμ που μιλά για την ανάγκη του να ανήκεις και την μεγαλοσύνη του να αποδεχθείς, για την διαφορετικότητα που δεν είναι τόσο απειλητική αν την κοιτάξεις δίχως φόβο, για το τι κάνει μια οικογένεια, ακόμη και για το μεταναστευτικό στις μέρες μιας Ευρώπης εχθρικής σε ό,τι ξένο.

Σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας για την ασφαλή διεξαγωγή ζωντανών θεαμάτων και ακροαμάτων σε κλειστούς χώρους η είσοδος επιτρέπεται μόνο σε άτομα που έχουν εμβολιαστεί ή νοσήσει κατά το τελευταίο τρίμηνο.

Επίσης οι ανήλικοι θεατές από τεσσάρων (4) έως δεκαεπτά (17) ετών μπορούν να προσκομίζουν εναλλακτικά δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test).

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους.
-Δ.Ε Ζαλόγγου

•Δευτέρα 27/12 και ώρα 19.00 στην Πλατεία Καναλίου Χριστουγεννιάτικη γιορτή από τον Δήμο Πρέβεζας και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καναλίου με τους μαθητές της Ιόνιας Μουσικής Σχολής Πρέβεζας και τον Άγιο Βασίλη που θα μοιράσει δώρα και γλυκίσματα στα παιδιά.

•Τρίτη 28/12 και ώρα 17.30 στο Πνευματικό Κέντρο Ν.Σαμψούντας προβολή ταινίας και τραγούδια και κάλαντα από τη Δημοτική Φιλαρμονική Πρέβεζας

Ο Άγιος Βασίλης θα μοιράσει δώρα και γλυκίσματα στα παιδιά.

Δράσεις που είχαν προγραμματιστεί και για τη Δ.Ε Λούρου καθώς και για άλλες τοπικές κοινότητες ματαιώθηκαν λόγω της αύξησης των κρουσμάτων κορονοϊού τις τελευταίες μέρες, ενώ και οι συγκεκριμένες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν με την προϋπόθεση ότι δεν θα υπάρξουν ανατροπές στα επιδημιολογικά δεδομένα, ενώ θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα πρωτόκολλα για την προστασία από τον covid 19.



epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Γιορτινές δράσεις για τα παιδιά διοργανώνει ο Δήμος Πρέβεζας
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 3014701973207422599
item