Μαίρη Μηνά: Ξεκαθαρίζει τον λόγο που αποχώρησε από την παράσταση του Μπισμπίκη

Με μια ανάρτηση στο instagram η Μαίρη Μηνά γνωστοποίησε τον λόγο που αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την θεατρική παράσταση «Άνθρωποι και ποντίκια» την οποία σκηνοθετεί ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Η Μαίρη Μηνά είχε έναν σοβαρό τραυματισμό ο οποίος θα την κρατήσει μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις για το επόμενο διάστημα.

«Προς αποφυγή παρεξηγήσεων: Ο λόγος αποχώρησής μου από την παράσταση Άνθρωποι και ποντίκια οφείλετε σε βαρύ τραυματισμό που υπέστην, ο οποίος δυστυχώς καθιστά αδύνατη τη συνέχισή μου στην παράσταση.

Γεια σας ποντικάκια μου αγαπημένα, σας αγαπώ, ευχαριστώ για όλα και σας χαιρετώ για τώρα Μαιρούλα», έγραψε η Μαίρη Μηνά.

«Άνθρωποι και ποντίκια» – Λίγα λόγια για την παράσταση

Ο Βασίλης Μπισμπίκης με μια παράσταση ακραίου ρεαλισμού αφηγείται τη ζωή δύο εκτοπισμένων ψυχών, του Βασίλη και του Λένου στην περιοχή του Ρέντη, μέσα σε βιομηχανικές αποθήκες και εργοστάσια που αναζητούν δουλειά.

Οι ήρωες του «Άνθρωποι και ποντίκια» είναι εργάτες ταλαιπωρημένοι από τη δουλειά και την σκληρή πραγματικότητα που βιώνουν. Αντιμετωπίζουν τον ρατσισμό και κυρίως την ανάγκη για ένα μεροκάματο.

Ο ρατσισμός, το απατηλό όνειρο για μια μικρή ιδιοκτησία, η δύναμη της φιλίας, η σημασία της ελπίδας, τα ιδανικά της αφοσίωσης, της πίστης, της αυτοδιάθεσης και της αλληλεγγύης, είναι τα στοιχεία της διαχρονικότητας του αριστουργήματος του Τζον Στάινμπεκ.

epirusblog.gr
5 of 5
Μαίρη Μηνά: Ξεκαθαρίζει τον λόγο που αποχώρησε από την παράσταση του Μπισμπίκη
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5067350377957279462
item