Άρτα: Οι ίσες αποστάσεις του δημάρχου Αρταίων

Οι γέφυρες μεταξύ του Δημάρχου Άρτας και του Περιφερειάρχη Ηπείρου αποκαταστάθηκαν εδώ και μερικές μέρες, όπως προκύπτει από τις αναρτήσεις του πρώτου...
Αποτέλεσμα αυτών είναι οι ίσες αποστάσεις που παίρνει πλέον ο Χρήστος Τσιρογιάννης από Περιφέρεια και ΦΟΔΣΑ στην αντιπαράθεση για την διαχείριση των απορριμμάτων.

Όπως σημειώνει σε τελευταία του ανάρτηση (οι αυτοδιοικητικοί της Ηπείρου όλο και περισσότερο επιλέγουν τα κοινωνικά δίκτυα για να επικοινωνήσουν τις απόψεις τους) Περιφέρεια και ΦΟΔΣΑ έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά μέχρι σήμερα.

«Η θέση μου είναι πως λύσεις υπάρχουν και λύσεις θα βρούμε, αρκεί να υπάρχει η απαραίτητη δέσμευση από όλους μας για την ίση αντιμετώπιση όλων των Ηπειρωτών, στη βάση μιας ενιαίας τιμολογιακής πολιτικής ανά τόνο και ανά χιλιόμετρο.

Τώρα πως θα λειτουργήσουν οι Σταθμοί Μεταφόρτωσης και πως θα γίνεται η μεταφορά του υπολείμματος, είναι ζητήματα που θα λυθούν μέσα από τις διαδικασίες.

Το βέβαιο είναι πως τόσο ο Αλέξανδρος Καχριμάνης, όσο και οι συνάδελφοι μου Δήμαρχοι, είμαστε αποφασισμένοι να βρούμε μια λύση που να αποδεικνύει τη συνεργασία όλων μας προς όφελος των τοπικών κοινωνιών που υπηρετούμε
». 

Αυτά αναφέρει ο Χρήστος Τσιρογιάννης.. Βέβαια η ενιαία τιμολογιακή πολιτική είναι κάτι που ήδη εφαρμόζεται… Όσο για τις αποφάσεις αυτές παραπέμφθηκαν στο μέλλον.

Πηγή: taneatismikrospilias24.com
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Οι ίσες αποστάσεις του δημάρχου Αρταίων
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 2061893694128696252
item