Μυριέλλα Κουρεντή: Βάζει τέλος στην «κόντρα» με τον Σπύρο Μπιμπίλα – Η απάντηση του ηθοποιού

Το γεγονός πως ο Γιάννης Χατζηγεωργίου και η Μυριέλλα Κουρεντή αποχώρησαν από τις θεατρικές παραστάσεις που θα συμμετείχαν γιατί ετοιμάζουν βαλίτσες για… Survivor, έκανε έξαλλο τον Σπύρο Μπιμπίλα.

Η γνωστή ηθοποιός θέλησε να ξεκαθαρίσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι παρ’ όλα αυτά που γράφονται δεν υπάρχει καμία κόντρα με τον Πρόεδρο του ΣΕΗ.

«Απεχθάνομαι τις ίντριγκες και δεν μου αρέσει καθόλου να αναπαράγεται το όνομά μου για κάποια “ανύπαρκτη” κόντρα που δεν υφίσταται στην πραγματικότητα, για αυτό σας παρακαλώ σταματήστε το εδώ. 

Τον Σπύρο Μπιμπίλα τον αγαπώ, έχουμε υπάρξει συνεργάτες και έχουμε περάσει πολύ όμορφα στο παρελθόν, τον υπερθαυμάζω για την πορεία και για το έργο του τόσα χρόνια και δεν υπάρχει καμία κόντρα μεταξύ μας. 

Καλημέρα σε όλους!» έγραψε η Μυριέλλα Κουρεντή.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέβασε τα λόγια της ηθοποιού στον δικό του λογαριασμό και έγραψε χαρακτηριστικά: «Η ανάρτηση της αγαπημένης μου Μυριέλλα Κουρεντή δείχνει πως μεταξύ μας δεν υπάρχει καμιά κόντρα απλά έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η τηλεόραση προσπαθεί να εμφανίσει την διάσταση απόψεων ως προς τα ριάλιτι ότι είναι κόντρα… Η αλήθεια είναι ότι μας συνδέει φιλική μεγάλη αγάπη…».

epirusblog.gr
5 of 5
Μυριέλλα Κουρεντή: Βάζει τέλος στην «κόντρα» με τον Σπύρο Μπιμπίλα – Η απάντηση του ηθοποιού
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 173045649474934595
item