Κ.Αργυρός: Τραγούδησε στα μπουζούκια με φόντο τα γλυπτά του Παρθενώνα (βίντεο)

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δέχθηκε σκληρή κριτική γιατί τραγούδησε σε γνωστό κέντρο νυχτερινή διασκέδασης με φόντο τα γλυπτά του Παρθενώνα. 

Η πρεμιέρα των εμφανίσεων του λαϊκού τραγουδιστή μαζί με την Ελένη Φουρέιρα, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή, με τον γνωστό ερμηνευτή να τραγουδάει την επιτυχία του «Αθήνα μου». 

Ωστόσο η κίνηση του υπευθύνου για την καλλιτεχνική επιμέλεια, να τοποθετήσει σε video wall εικόνες από τα μάρμαρα του ιστορικού μνημείου, τα οποία η χώρα προσπαθεί εδώ και χρόνια να επαναπατρίσει, προκάλεσαν αντιδράσεις στο κοινό. 

Ενώ ο τραγουδιστής ερμήνευε το κομμάτι με φόντο τα μάρμαρα, μπροστά του υπήρχε ένα ολόκληρο βουνό από λουλούδια που του έστειλαν οι θαμώνες.

Μάλιστα, στην εκπομπή «Πρωινό», ασκήθηκε σφοδρή κριτική για την εικόνα που παραπέμπει σε κιτς αισθητική και ταυτόχρονα αποτελεί προσβολή για τον αγώνα να επιστρέψουν τα γλυπτά στην Αθήνα.

«Αν πάρει κάποιος αυτή την εικόνα και τη στείλει στο Βρετανικό Μουσείο, θα πει “κοιτάξτε πώς οι Έλληνες αντιμετωπίζουν τα γλυπτά”, με αγάπη το λέω» σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας, με τον Βαγγέλη Περρή να προσθέτει «να το μαζέψουμε σαν να μην έχει υπάρξει. Ήταν μία πρόβα».

Την ίδια στιγμή, κύμα αντιδράσεων ξέσπασε και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:


epirusblog.gr
5 of 5
Κ.Αργυρός: Τραγούδησε στα μπουζούκια με φόντο τα γλυπτά του Παρθενώνα (βίντεο)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4261635971016935801
item