Γιάννενα: Στους ακρίτες φρουρούς κλιμάκιο μελών του Σ.Ε.Α.Ν. Ιωαννίνων

Κλιμάκιο μελών του Σ.Ε.Α.Ν. Ιωαννίνων, με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Οδυσσέα Κιτσάκη, και φέτος, ακολουθώντας το εορταστικό πνεύμα των ημερών και τηρώντας τα προληπτικά μέτρα έναντι της διασποράς του κορονοϊού SARS-COV-2, την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021, επισκέφθηκετο 583 Μ/Π Τάγμα Πεζικού και το Τάγμα Εθνοφυλακής Κόνιτσας Ιωαννίνων και ακολούθως, το ακριτικό Εθνικό Φυλάκιο Προκαλύψεως ΠΛΗΚΑΤΙΟΥ στα Ελληνοαλβανικά σύνορα όπου και ευχήθηκε στους ακρίτες φρουρούς της πατρίδας μας για το Νέο Έτος, προσφέροντάς τους γλυκά και συμβολικά δώρα.

Τα μέλη του Συνδέσμου περιόδευσαν σε χωριά της ευρύτερης περιοχής Μαστοροχωρίων Ιωαννίνων, ευχήθηκαν και συνομίλησαν με τους ακρίτες κατοίκους της.

Οι Έφεδροι Αξιωματικοί με ικανοποίηση για άλλη μία φορά διαπιστώνουμε ότι τα μόνιμα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και οι στρατιώτες μας, άριστα εκπαιδευμένοι, είναι αποφασισμένοι να αποτρέψουν κάθε απόπειρα επιβουλής της εδαφικής ακεραιότητας της πατρίδας μας.

Ολόκληρος ο Ελληνικός Λαός, με ψυχραιμία και εμπιστοσύνη, στέκεται δίπλα στις Ένοπλες Δυνάμεις μας, στο εθνικό καθήκον που επιτελούν.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Στους ακρίτες φρουρούς κλιμάκιο μελών του Σ.Ε.Α.Ν. Ιωαννίνων
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 5337400919460771866
item