Υπερπαραγωγή το στολισμένο σπίτι Μαραβέγια και Σωτηροπούλου - Η φωτογραφία μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Λίγο καιρό μετά τον γάμο τους, η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας στόλισαν το σπίτι τους, μιας και σε λίγες μέρες πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και οι γιορτές.

Το ερωτευμένο ζευγάρι θα περάσει τις πρώτες του γιορτές ως παντρεμένοι και όπως είναι αναμενόμενο είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Το Σαββατοκύριακο λοιπόν ο τραγουδιστής και η ηθοποιός στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι τους και μάλιστα πόζαραν μπροστά του απαθανατίζοντας την όμορφη αυτή στιγμή.

Μάλιστα, λίγο αργότερα, η Τόνια Σωτηροπούλου μοιράστηκε το στιγμιότυπο αυτό με τους διαδικτυακούς της φίλους, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η φωτογραφία Σωτηροπούλου - Μαραβέγιοα μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο
"Ό,τι θέλαμε να δείξουμε, το δείξαμε" - Το σχόλιό της Τόνιας για τον γάμο της με τον Μαραβέγια

Καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (1/12) η Τόνια Σωτηροπούλου. 

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον γάμο της με τον Κωστή Μαραβέγια αλλά και στο θέμα περί εμβολιασμού.

«Δεν είχαμε δώσει ποτέ τόση βαρύτητα στον γάμο. Δεν έχει αλλάξει τίποτα, είναι όλα όπως πριν. Δεν αγχώθηκα καθόλου με τον γάμο, πιο πολύ αγχώνομαι όταν οργανώνω τα γενέθλιά μου. Είχα και τους κουμπάρους μου που με βοήθησαν για τα λίγα πράγματα που κάναμε. Ήταν ένα πάρτι και το απολαύσαμε πολύ.

Ο καθένας κάνει τη δουλειά του. Το θεωρώ ψεύτικο να πω ότι ενοχλήθηκα επειδή κάποιοι ψάχνουν ή το έμαθαν. Έχω την τύχη να έχω αναγνωρισιμότητα, οπότε όσο χρειαζόμαστε εμείς τον κόσμο, αλλά τόσο μας χρειάζεται κι εκείνος.

Δεν είμαι και η Μαντόνα. Πέντε άνθρωποι είμαστε, γνωριζόμαστε όλοι. Αυτό που θέλαμε να διαφυλάξουμε, το διαφυλάξαμε και ό,τι θέλαμε να δείξουμε, το δείξαμε.

Περνώντας τα χρόνια και μετά από αυτό που περάσαμε με τον κορονοϊό, κάνοντας μια ενδοσκόπηση, παίρνεις την ευκαιρία να γιορτάσεις πράγματα που υπάρχουν στη ζωή σου. Η ζωή περνάει γρήγορα, εγώ συνειδητοποιώ ότι η μία εβδομάδα καταπίνει την άλλη, οπότε να ζούμε τη στιγμή και να γιορτάζουμε.

Αναφορικά με τον Άρη Σερβετάλη και την απόφασή του: «Σέβομαι τις πεποιθήσεις του κάθε ανθρώπου και τις επιλογές του. Η άποψή μου είναι ότι σε ένα βαθμό, θεωρώ κουραστικό το οποιοδήποτε θέμα να το κάνουμε πολιτικό ζήτημα. 

Εγώ είμαι εμβολιασμένη παρά του ότι μπορεί να μην αισθανόμουν την ανάγκη, αλλά είμαστε σε μια κοινωνία να ζούμε ως σύνολο. Ο λόγος που δεν έχουμε ασθένεις που είχαν πριν από 50 χρόνια, είναι γιατί υπάρχουν εμβόλια. Το θεωρώ γραφικό το ότι δεν λέμε τι ωραία που έχει προχωρήσει η επιστήμη».

epirusblog.gr
5 of 5
Υπερπαραγωγή το στολισμένο σπίτι Μαραβέγια και Σωτηροπούλου - Η φωτογραφία μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1916620802522513175
item