Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε Μητσοτάκη: «Είναι επικίνδυνος πρωθυπουργός»

«Την ημέρα που η χώρα μας ξεπέρασε τις 19.000 ανθρώπινες απώλειες και η ελληνική κοινωνία παρακολουθεί σοκαρισμένη τις καταγγελίες για την προτεραιοποίηση των εισαγωγών στις ΜΕΘ, ο κ. Μητσοτάκης κατέφυγε στη γνωστή του τακτική. 

Μετά το χθεσινό του παραλήρημα που εξέθεσε διεθνώς τη χώρα, σήμερα επανήλθε με νέες ύβρεις κατά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ» ανέφερε σε ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση για τις σημερινές δηλώσεις του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Όσο περισσότερο χάνει τον έλεγχο της κατάστασης τόσο χάνει και την ψυχραιμία του. Η τοξικότητά του αναδεικνύει τον πανικό του» επισήμανε η Κουμουνδούρου, καταλήγοντας πως «είναι ένας επικίνδυνος πρωθυπουργός».

Μητσοτάκης: Η καταστροφολογία του ΣΥΡΙΖΑ αντικατοπτρίζει τη δειλία του 

Από την ομιλία του στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε, μεταξύ άλλων, αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ, πως είναι «αξιοπερίεργο το γεγονός ότι ένα κόμμα που κάθε τόσο συντόνιζε κινητοποιήσεις, σήμερα να δυσκολεύεται να οργανώσει ακόμα και ένα συνέδριο».

«Μια παράταξη που αυτοαποκαλείται λαϊκή να αρνείται να εκλέξει αρχηγό από τον λαό. Δύναμη που διαλαλεί ότι είναι προοδευτική να παραμένει αραχνιασμένη σε παλαιοκομματικές πρακτικές. Η δημόσια καταστροφολογία που εκτοξεύει ο ΣΥΡΙΖΑ συνδέεται τελικά με τη δειλία του, με την ίδια τη δημοκρατία. 

Η εσωκομματική ασφυξία οδηγεί συχνά γίνεται μεγάφωνο για τα πιο χυδαία fake news, ειδικά στο ζήτημα της πανδημίας», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός. 

epirusblog.gr
5 of 5
Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε Μητσοτάκη: «Είναι επικίνδυνος πρωθυπουργός»
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 3716389151591698225
item