Άρτα: Με ομιλητή τον Δημήτρη Καλιαμπάκο η εκδήλωση της Ακαδημαϊκής Εταιρείας Άρτας στον «ΣΚΟΥΦΑ»

«Αναστήλωση της γέφυρας Πλάκας, ένα εγχείρημα παγκόσμιας εμβέλειας», είναι το θέμα επιστημονικής εκδήλωσης που επέλεξε για φέτος η Ακαδημαϊκή Εταιρεία Άρτας, σε συνεργασία με τον Σύλλογο «ΣΚΟΥΦΑΣ».

Ως ομιλητής στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου, 7 το απόγευμα, στην αίθουσα του Συλλόγου «ΣΚΟΥΦΑΣ» επιλέχθηκε ο Δημήτριος Καλιαμπάκος (ένθετη φωτο), καθηγητής Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ), συντονιστής της ομάδας έργου του ΕΜΠ για την αναστήλωση της γέφυρας.

Διοργανωτές είναι ο Γεώργιος Κολιός, καθηγητής Φαρμακολογίας τμήματος Ιατρικής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, ο Φώτιος Μάρης, καθηγητής Διευθέτησης Ορεινών Υδάτων, τμήματος Πολιτικών Μηχανικών και αντιπρύτανης Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και η Χρύσα Τζουμάκα – Μπακούλα, ομότιμη καθηγήτρια Παιδιατρικής, τμήματος Ιατρικής εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το προεδρείο αποτελούν ο Φώτιος Μάρης και η Χρύσα Τζουμάκα – Μπακούλα και σύμφωνα με το πρόγραμμα η προσέλευση και οι χαιρετισμοί θα γίνουν από 7 έως 7:30 το βράδυ. Η ομιλία θα ξεκινήσει 7:30 και θα διαρκέσει έως 8:30 το βράδυ. 

Στο διάστημα από 8:30 έως 9:30 το βράδυ θα παρουσιαστούν τα συμπεράσματα και θα ακολουθήσει συζήτηση. Συντονιστής θα είναι ο Γιώργος Κολιός.

epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Με ομιλητή τον Δημήτρη Καλιαμπάκο η εκδήλωση της Ακαδημαϊκής Εταιρείας Άρτας στον «ΣΚΟΥΦΑ»
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 1642559928341738494
item