Πρέβεζα: Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων - Ανοικτά την Κυριακή τα καταστήματα στην Πρέβεζα - Κάλεσμα από την Ιωάννα Κώτση να στηριχτεί η τοπική αγορά

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα, έχει ξεκινήσει και η αγορά της Πρέβεζας μπαίνει από την Κυριακή για τα καλά πλέον σε μία χριστουγεννιάτικη διάθεση, με τους εμπόρους να έχουν στολίσει τις βιτρίνες των καταστημάτων προσπαθώντας να μετατρέψουν το όλο κλίμα και να ανεβάσουν τη διάθεση του κοινού, τονώνοντας έτσι την ψυχολογία του για αγορές.

Η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου του Ιστορικού Κέντρου κ. Ιωάννα Κώτση μιλώντας στη Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας και την εκπομπή “Νωρίτερα δε γίνεται” με την Αθηνά Παππά αναφερόμενη στο εορταστικό ωράριο είπε πως θα ξεκινήσει από την Κυριακή και σύμφωνα το πρόγραμμα τα καταστήματα του λιανεμπορίου θα μείνουν ανοιχτά την Κυριακή 12 και 19 Δεκεμβρίου από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι και θα κλείσουν το Σαββατοκύριακο 25-26/12 όπως και το Σαββατοκύριακο 1-2 Ιανουαρίου.


Επίσης την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς τα καταστήματα θα λειτουργήσουν με διευρυμένο ωράριο ενώ από τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου θα είναι ανοικτά πρωί και απόγευμα.
Σύμφωνα με την πρόεδρο οι καταστηματάρχες έχουν ολοκληρώσει τις προετοιμασίες τους, έχουν στολίσει τα μαγαζιά τους και ποντάρουν στις γιορτές για την ανάκαμψη της εμπορικής κίνησης.
Η ίδια τόνισε ότι υπήρξε σημαντική πτώση στην εμπορική κίνηση κατά η διάρκεια του Νοεμβρίου και τώρα ελπίζουν ότι θα παρατηρηθεί άνοδος της κίνησης και των εσόδων στην περίοδο των γιορτών.

Ο Εμπορικός Σύλλογος έχει ετοιμάσει μία σειρά από δράσεις (μουσική, ζωγραφική προσώπου, εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους) για την περίοδο των γιορτών, είπε η κ. Κώτση και κάλεσε τους πολίτες όχι μόνο να κατέβουν στην αγορά αλλά και να στηρίξουν τα καταστήματα της πόλης, δίνοντας έτσι ανάσα στους επιχειρηματίες αλλά και στις οικογένειες των εργαζομένων.

Τα καταστήματα της Πρέβεζας την δύσκολη εποχή που ζούμε έχουν επιδείξει μεγάλη υπευθυνότητα και πειθαρχία στα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού, παρέχοντας ασφάλεια στους καταναλωτές, σημείωσε η κ. Κώτση, τόνισε ότι “στηρίζοντας την τοπική αγορά, στηρίζουμε τους εργαζόμενους, την τοπική οικονομία και την τοπική ανάπτυξη” και ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές.
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων - Ανοικτά την Κυριακή τα καταστήματα στην Πρέβεζα - Κάλεσμα από την Ιωάννα Κώτση να στηριχτεί η τοπική αγορά
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 5899854371810193138
item