Γιάννενα: Τους αριστούχους μαθητές βράβευσε ο Δήμος Ζίτσας

Με ένα ξεχωριστό τρόπο, προσαρμοσμένο στα δεδομένα που ορίζουν οι υγειονομικές συνθήκες λόγω της πανδημίας, πραγματοποιήθηκε φέτος από το Δήμο Ζίτσας η καθιερωμένη βράβευση των αριστούχων μαθητών των Γυμνασίων και Λυκείων, καθώς και των αποφοίτων των Λυκείων που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. 

Σε τελετές που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη και την Πέμπτη στις αίθουσες εκδηλώσεων των έξι σχολικών μονάδων του Δήμου, η Αρμόδια Αντιδήμαρχος Γιαννούλα Γεωργούλη, η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Β/θμιας σχολικής Επιτροπής, Χριστίνα Παπαδημητρίου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και μέλη της σχολικής Επιτροπής Σπύρος Πάικας, Οδυσσέας Νάσιος, ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Περικλής Γρίβας καθώς και οι Διευθυντές και εκπαιδευτικοί των Γυμνασίων (Ελεούσας, Μεταμόρφωσης, Ζίτσας, Βροσίνας) του Λυκείου Ελεούσας και του ΕΠΑΛ επέδωσαν στους αριστούχους μαθητές τα αριστεία και τα αναμνηστικά δώρα. 

Στους χαιρετισμούς τους όλοι στάθηκαν στις δυσκολίες και πρωτόγνωρες καταστάσεις που βίωσαν μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς λόγω της πανδημίας, συγχαίροντάς τους ταυτόχρονα για τις επιδόσεις και επιτυχίες τους.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Τους αριστούχους μαθητές βράβευσε ο Δήμος Ζίτσας
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 7131157662262000110
item