Σοκάρει η Αφροδίτη Σημίτη: «Έχασα τη δουλειά μου από “Στάθηδες”, μιλήστε κορίτσια»

Για τη δική της ιστορία…απόλυσης από μια μεγάλη εταιρεία που εργαζόταν, θέλησε να μιλήσει δημοσίως η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός, Αφροδίτη Σημίτη.

Η Αφροδίτη Σημίτη κατήγγειλε στον προϊστάμενό της ότι δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από ανώτερο συνάδελφό της.

Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε γύρω από την πολύκροτη υπόθεση revenge porn του Στάθη Παναγιωτόπουλου, καθημερινά έρχονται στο φως της δημοσιότητας και νέες αποκαλύψεις.

Όπως καταγγέλλει, η ίδια εντόπισε πρόσφατα έναν «Στάθη» σε μια μεγάλη εταιρεία και παρόλο που βρήκε το θάρρος να το αναφέρει στον οικονομικό διευθυντή της εταιρείας, εκείνος τον κάλυψε, λέγοντας πως δεν τον ενδιαφέρει τι κάνει στην ζωή του.

«Στο σημείο αυτό θα ήθελα να πω πως υπάρχουν αμέτρητοι Στάθηδες εκεί έξω. Μη μασάτε κορίτσια! Ξεμπροστιάσετε τους! Πολύ πρόσφατα εντόπισα έναν τέτοιο σε μεγάλη εταιρεία που συνεργαζόμουν. Είναι το δεξί χέρι του αφεντικού.

Μου ήταν πολύ δύσκολο αλλά το αποκάλυψα στον CEO της εταιρείας, ο οποίος όμως μου είπε πως είναι πολύ σημαντικός του συνεργάτης και δεν τον ενδιαφέρει τι κάνει στην ζωή του, παράλληλα βέβαια δρομολόγησε τη διακοπή της συνεργασίας τους μαζί μου. Θα παλέψω μέχρι τέλους για να αποδειχθεί η αλήθεια. 

Το ίδιο πρέπει να κάνουμε όλες με όποιο κόστος, όσο δύσκολο κι αν είναι. Μιλήστε!», έγραψε στην ανάρτησή της η Αφροδίτη Σημίτη.

epirusblog.gr
5 of 5
Σοκάρει η Αφροδίτη Σημίτη: «Έχασα τη δουλειά μου από “Στάθηδες”, μιλήστε κορίτσια»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3848397456231797930
item