Μαρία Ναυπλιώτου: Δεν μπορώ να επιτρέψω στον φόβο μιας ασθένειας να καταδυναστεύσει το παρόν μο

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» του Mega παραχώρησε συνέντευξη η Μαρία Ναυπλιώτου η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απώλεια των γονιών της από καρκίνο ενώ τόνισε πως εκείνη κάνει τακτικά τις εξετάσεις της και δεν επιτρέπει στο φόβο μιας ασθένειας να καταδυναστεύσει το παρόν της.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Ναυπλιώτου σημείωσε χαρακτηριστικά πως: «Η διπλή απώλεια των γονιών μου δεν είναι τραύμα, αλλά πένθος. Έχασα δηλαδή τους γονείς μου. Τους έχασα όταν ήταν νέοι το οποίο είναι πραγματικά πολύ λυπηρό. 

Ήταν πάρα πολύ δύσκολα χρόνια και για μένα και για τον αδελφό μου γιατί η αρρώστια, η φθορά και ο θάνατος είναι ότι πιο δύσκολο μπορεί να βιώσει ένας άνθρωπος στη ζωή του. Ειδικά όταν αφορά αγαπημένους του ανθρώπους».

«Το γεγονός ότι και οι δυο γονείς μου έφυγαν από καρκίνο, όχι, δεν μου έχει δημιουργήσει άγχος. Όμως είμαι ένας άνθρωπος συνεπής. Κάνω δηλαδή τους ιατρικούς μου ελέγχους και θέλω να περάσω ένα μήνυμα γιατί πάρα πολλοί άνθρωποι φοβούνται. 

Όχι, να ξέρεις και να προλαβαίνεις γιατί πάρα πολλές ασθένειες θα μπορούσαν να είχαν ιαθεί αν τις είχαμε προλάβει νωρίς» είπε στην συνέχεια η Μαρία Ναυπλιώτου και πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να επιτρέψω στον φόβο μιας ασθένειας να καταδυναστεύσει το παρόν μου».

epirusblog.gr
5 of 5
Μαρία Ναυπλιώτου: Δεν μπορώ να επιτρέψω στον φόβο μιας ασθένειας να καταδυναστεύσει το παρόν μο
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6441719536420649109
item