Η ώρα που γεννηθήκατε παίζει ρόλο στην προσωπικότητα σας!

Eνώ μπορεί να μην το σκέφτεστε, η ώρα που γεννηθήκατε παίζει ρόλο στα χαρακτηριστικά που έχετε και γενικότερα στην προσωπικότητα σας.

Παρόλο που μπορεί να ξέρετε την ώρα που γεννηθήκατε λόγω του ωροσκόπου σας, ξέρετε τι άλλο σημαίνει; Υπάρχουν πολλές προβλέψεις που μπορούν να γίνουν βάσει της ώρας που γεννηθήκατε είτε το πιστεύετε είτε όχι. Για να μάθετε τι αποκαλύπτει για την προσωπικότητα σας, σύμφωνα με το αwαrenessαct.com, κοιτάξτε παρακάτω.

12-2 π.μ. Αν γεννηθήκατε ανάμεσα σε αυτές τις δύο ώρες, είστε αρκετά κριτικοί. Πάντα επιδεικνύετε το πνεύμα σας και τείνετε να κρατάτε λίγους ανθρώπους κοντά σας. Εκτιμάτε τις συνδέσεις που έχετε και είστε γενικά αρκετά πειστικοί. Πολλοί δεν σας καταλαβαίνουν αλλά σας ζηλεύουν. Ξέρετε τι χρειάζεται να πείτε και δεν φοβάστε την αντίδραση. Ποτέ δεν δαγκώνετε την γλώσσα σας.

2-4 π.μ. Αν γεννηθήκατε ανάμεσα σε αυτές τις δύο ώρες είστε αρκετά υλιστικοί. Θέλετε τα καλύτερα στην ζωή σας και δεν διστάζετε να κυνηγήσετε τα όνειρα σας. 

Πάντα πιέζετε τα όρια σας και τα ξεπερνάτε για να πετύχετε αυτό που θέλετε. Όταν κάποιος σας λέει όχι, ξέρετε πώς να το κάνετε ναι. Αγαπάτε τα ταξίδια και τραβάτε την προσοχή. Οι άλλοι προσελκύονται από εσάς.

4-6 π.μ. Αν γεννηθήκατε ανάμεσα σε αυτές τις δύο ώρες είστε το είδος ατόμου που λαχταρά την επιτυχία. Συνεχώς δουλεύετε σκληρά και προσπαθείτε να βγάζετε τον καλύτερο σας εαυτό κάθε μέρα. Είστε ευγενικοί στους άλλους και δεν οδηγείτε κανέναν στον λάθος δρόμο. 

Πάντα έχετε πρόγραμμα και μετατρέπετε τις χειρότερες καταστάσεις σε κάτι καλύτερο. Πιστεύετε στον εαυτό σας και πάντα αναλαμβάνετε καινούργιες ευθύνες για να αξιοποιήσετε τα πάντα. Οι άνθρωποι σας θεωρούν ως κάποιον χωρίς τον οποίο δεν μπορούν να ζήσουν. Είστε πολύ σημαντικοί στις ζωές των γύρω σας.

6-8 π.μ. Αν γεννηθήκατε ανάμεσα σε αυτές τις δύο ώρες πιθανώς είστε πολύ πονηροί. Δεν αποκαλύπτετε τις προθέσεις σας σε κανέναν και πάντα κρίνετε τους άλλους. Σας αρέσει να βοηθάτε όταν υπάρχει σοβαρή ανάγκη αλλά συχνά δεν ανησυχείτε για τα μικρά πράγματα. 

Ξοδεύετε πολύ χρόνο στο να διασφαλίζετε πως όλα στην ζωή σας είναι εντάξει που ξεχνάτε το ότι να είστε χαλαροί και ευτυχισμένοι είναι σημαντικό. Είστε καλοί ομιλητές και κάνετε τους άλλους να νιώθουν λίγο εκτός τόπου. Είστε επίσης πολύ συνεπείς με πολλούς τρόπους.

8-10 π.μ. Αν γεννηθήκατε ανάμεσα σε αυτές τις δύο ώρες πάντα ξέρετε πώς να κάνετε τους γύρω σας να νιώσουν ασφαλείς. Είστε πολύ αξιόπιστοι και υπεύθυνοι. Μπορείτε να λύσετε σχεδόν κάθε πρόβλημα και πάντα σιγουρεύεστε να το κάνετε σε σύντομο χρονικό διάστημα. 

Επειδή περιβάλλεστε από θετικούς ανθρώπους είστε και οι ίδιοι θετικοί. Δεν ξοδεύετε πολύ χρόνο στο να ανησυχείτε για το τι πιστεύουν οι άλλοι ή στο να είστε μόνοι. Έχετε κανονίσει τα πάντα όπως νομίζετε πως θα έπρεπε να είναι.

10-12 Αν γεννηθήκατε ανάμεσα σε αυτές τις δύο ώρες συχνά δεν αφήνετε τους άλλους να δουν τον πραγματικό σας εαυτό. Φυλάγεστε αρκετά και τείνετε να χρησιμοποιείτε την μυστηριώδη πλευρά σας προς όφελος σας. Ενώ μπορεί να είστε λίγο ντροπαλοί, αυτό σας ξεχωρίζει από τους άλλους και δεν σας ενοχλεί. 

Ως άτομο, πάντα είστε πρόθυμοι να πάρετε ευκαιρίες και να κάνετε αλλαγές αλλά μερικές φορές είστε αργοί στο θέμα της ανάπτυξης σε συναισθηματικό επίπεδο. Επειδή έχετε τόσα πολλά μοναδικά ταλέντα και ικανότητες πολλοί μπορεί να έχουν εμμονή μαζί σας. Είναι σαν να βρίσκεστε σε διαφορετικό επίπεδο.

12-2 μ.μ. Αν γεννηθήκατε ανάμεσα σε αυτές τις δύο ώρες είστε πολύ τυχεροί. Τα πράγματα έρχονται στον δρόμο σας όπως τα θέλετε χωρίς καν να προσπαθήσετε. Πολλοί σας ζηλεύουν γι αυτά που έχετε. 

Ενώ προσπαθείτε να τα μοιραστείτε με άλλους δεν είστε και οι καλύτεροι στο να εξηγείτε τα πράγματα ή να προωθείτε την θετικότητα. Είστε πολύ έξυπνοι αλλά έχετε ελλείψεις σε ορισμένους τομείς. Μερικές φορές ξεχνάτε το πόσο ταλαντούχοι είστε και αυτό μπορεί να σας κρατήσει πίσω.

2-4 μ.μ. Αν γεννηθήκατε ανάμεσα σε αυτές τις ώρες είστε κάποιος που φέρνει πολλή χαρά στις ζωές των άλλων. Πάντα είστε εκεί για αυτούς που αγαπάτε. Μοιράζεστε ότι μπορείτε μαζί τους και τους παρέχετε την ενίσχυση που χρειάζονται για να πετύχουν. 

Χωρίς εσάς, δεν θα μπορούσαν να πάνε πολύ μακριά. Είστε σαν φύλακας άγγελος για τους φίλους και την οικογένεια σας. Δεν θα μπορούσαν να φανταστούν μια ζωή χωρίς εσάς είτε το παραδέχονται είτε όχι.

4-6 μ.μ. Αν γεννηθήκατε ανάμεσα σε αυτές τις ώρες είστε πραγματικοί ηγέτες. Πάντα βρίσκεστε σε μια θέση όπου λέτε στους άλλους τι να κάνουν. Είστε αρκετά ενδιαφέροντες και συνήθως κάνετε γρήγορα φίλους. 

Οι άλλοι νιώθουν πως είστε κάποιος που μπορούν να εμπιστευτούν και έρχονται σε εσάς για τα προβλήματα τους. Ενώ αυτό μπορεί να είναι λίγο κουραστικό είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπίσετε για την υπόλοιπη ζωή σας. Πάντα θα είστε το κέντρο της προσοχής στις ζωές των κοντινών σας.

6-8 μ.μ. Αν γεννηθήκατε ανάμεσα σε αυτές τις ώρες είστε το είδος ατόμου που κάνει τα πάντα με τον τρόπο του. Αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις με αισιόδοξη προοπτική και είστε αρκετά γενναιόδωροι ενώ παράλληλα εξασφαλίζετε πως όλα πάνε βάσει σχεδίου. 

Αν υπάρξει κάποια απόκλιση ταράζεστε σαν να υπήρξε κάποια μεγάλη αλλαγή στο μυαλό σας. Έχετε ως προτεραιότητα την αγάπη και αρνείστε το να σας χρησιμοποιούν. Πρέπει να έχετε το σωστό άτομο δίπλα σας για να αναπτυχθείτε κατάλληλα και το ξέρετε. Δεν έχετε χρόνο για τοξικές σχέσεις.

8-10 μ.μ. Αν γεννηθήκατε ανάμεσα σε αυτές τις ώρες πάντα πιέζετε τον εαυτό σας στα άκρα. Όταν είναι καιρός να χαλαρώσετε και να κάνετε ένα διάλειμμα απλώς δεν μπορείτε. Δεν ξέρετε πότε να σταματήσετε ή πώς να ηρεμήσετε. 

Είναι σαν πάντα να έχετε υπερκινητικότητα. Είστε πολύ έξυπνοι, έχετε ικανότητες και το να αρνείστε να δώσετε λίγο χώρο στον εαυτό σας είναι σημαντικό και σας καθυστερεί. Είναι κάτι στο οποίο πρέπει να εστιάσετε.

0-12 μ.μ Αν γεννηθήκατε ανάμεσα σε αυτές τις ώρες δεν καταλαβαίνετε καθόλου τους άλλους. Συχνά βρίσκεστε σε σοβαρές παρεξηγήσεις και αναγκάζεστε να κάνετε κάτι που δεν σας αρέσει. Ενώ θα πρέπει να βελτιώσετε την κρίση σας ποτέ δεν την λαμβάνετε υπόψη. 

Οι άνθρωποι γύρω σας είναι άτομα που συχνά δεν σκέφτεστε και πολύ και γι αυτό δεν μπορείτε να δημιουργήσετε σωστές συνδέσεις. Χρειάζεται να αρχίσετε να εξηγείτε και να καλλιεργείτε την ευτυχία με τους ανθρώπους γύρω σας. Ίσως εκπλαγείτε με το αποτέλεσμα.

ΠΗΓΗ

epirusblog.gr
5 of 5
Η ώρα που γεννηθήκατε παίζει ρόλο στην προσωπικότητα σας!
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 2265179390211337592
item