Ιωάννα Μαλέσκου για ένταση με τον Τάσο Χαλκιά «στον αέρα» της εκπομπής: «Κρινόμαστε όλοι από τον κόσμο»

Μετά την χθεσινή τηλεοπτική συνύπαρξη του Τάσου Χαλκιά και της Ιωάννας Μαλέσκου, η παρουσιάστρια προχώρησε στις πρώτες της δηλώσεις.

Οι δυο τους ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση στον τηλεοπτικό αέρα και όλα ξεκίνησαν από το ότι ο ηθοποιός καθυστέρησε να βγει στο πλατό, ενώ είχαν συμφωνήσει κάποια συγκεκριμένη ώρα.

Στη συνέχεια, τα πράγματα πήραν χειρότερη τροπή, καθώς ο ηθοποιός μη μπορώντας να κρύψει τον εκνευρισμό του, ξεκίνησε να ρίχνει σπόντες όση ώρα συνομιλούσε με την παρουσιάστρια, δείχνοντας πως τον ενοχλεί ο τρόπος, με τον οποίο χειρίζεται τον καλεσμένο της.

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» συνάντησε την παρουσιάστρια, προκειμένου να σχολιάσει όσα έγιναν στον αέρα της εκπομπής της, όμως εκείνη δεν θέλησε να δώσει άλλη έκταση στο θέμα.

Αντιθέτως, είπε: «Τίποτα δεν έγινε. Ποια ένταση; Κρινόμαστε όλοι από τον κόσμο. Αυτό θα πω εγώ και θα στείλω όλη μου την αγάπη παντού. 

Θα φανώ αγενής και δε θέλω, γιατί βιάζομαι. Δεν έχω λόγο να καλέσω ξανά τον κύριο Χαλκιά. Είναι κάποιος που μόλις ήρθε στην εκπομπή. Αν δοθεί η αφορμή, θα ξαναμιλήσουμε».

epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννα Μαλέσκου για ένταση με τον Τάσο Χαλκιά «στον αέρα» της εκπομπής: «Κρινόμαστε όλοι από τον κόσμο»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2293362214961565096
item