Μόνικα Μπελούτσι: «Θέλω να γεράσω όμορφα»

Για το περιοδικό «Sunday Times Style» φωτογραφήθηκε η γοητευτική Μόνικα Μπελούτσι.

Η ίδια δηλώνει πως δεν φοβάται τον χρόνο που περνά. 

«Πλέον υπάρχουν πολλές γυναίκες που νιώθουν ελεύθερες να μεγαλώνουν, με διαφορετικό τρόπο» είπε η ίδια στην αποκαλυπτική συνέντευξή της.

Μίλησε ακόμη την αγάπη της στα ζυμαρικά και το κρασί. Αποφεύγει τις απαιτητικές προπονήσεις και τα αυστηρά διατροφικά πλάνα, αλλά κάνει συχνά Pilates. Ωστόσο, πριν από κάποια σημαντική δουλειά ή project, γυμνάζεται αρκετά και προσέχει το διατροφολόγιό της.

«Δεν έχω εμμονή. Πάντα ήμουν μία γυναίκα με καμπύλες, ποτέ πολύ αδύνατη, αυτή είναι η φύση μου. Και θέλω να γεράσω όμορφα. Όταν είσαι 50 ή 60, δεν έχεις τις ίδιες ανάγκες με τα 20 σου χρόνια. Αλλάζεις, όπως όταν βλέπεις το μωρό σου να μεγαλώνει, ξέρεις ότι προτεραιότητα είναι εκείνο. Ερχόμαστε δεύτεροι. Αυτό μας δίνει άλλη προοπτική» υποστηρίζει η σπουδαία ηθοποιός.

«Υπάρχουν πολλές διαφορετικές στιγμές στη ζωή. Όταν είσαι πολύ νέος, έχεις αυτό που στη Γαλλία αποκαλούν "la beauté du diable", την ομορφιά του διαβόλου, που είναι απλώς φυσικό, είναι η ομορφιά της νιότης. 

Και η ζωή συνεχίζεται. Το σώμα γερνάει και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Ταυτόχρονα, είμαστε τυχεροί, γιατί αν γερνάμε, σημαίνει ότι έχουμε μεγάλη ζωή. Καθώς το σώμα γερνάει, η ψυχή μεγαλώνει» σκέφτεται η Ιταλίδα σταρ.

epirusblog.gr
5 of 5
Μόνικα Μπελούτσι: «Θέλω να γεράσω όμορφα»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5588933045469887860
item