Οι ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε στον εαυτό πριν από μία επανασύνδεση

Η επανασύνδεση σε ένα ζευγάρι είναι μία περίπλοκη διαδικασία και για αυτό πριν επανασυνδεθείτε με τον σύντροφό σας πρέπει να κάνετε κάποιες ερωτήσεις στον εαυτό σας.

Νιώθετε μόνη;

Θες πραγματικά να είσαι μαζί του ή απλά νιώθεις μόνη ή χρειάζεσαι προσοχή; Αν ήσασταν καιρό μαζί, είναι λογικό το διάστημα που ήσουν single να σου φάνηκε "ξένο" και δύσκολο. 

Παρόλα αυτά, αν μπεις στη σχέση αυτή καθαρά για εγωιστικούς λόγους, το πιο πιθανό είναι πως θα ξαναείσαι single σε ένα διάστημα. Οπότε σώσε χρόνο.

Ζείτε ακόμα στο παρελθόν;

Μετά από έναν χωρισμό, είναι λογικό να ξεχνάς όλα τα πράγματα που μπορεί να οδήγησαν σε αυτόν. Αυτό οφείλεται στα έντονα συναισθήματα που έχεις ακόμα για τον άλλο. Βεβαιώσου πριν μπεις σε διαδικασία επανασύνδεσης ότι σου λείπει πραγματικά, και πως δε ζεις απλά σε ένα εξιδανικευμένο παρελθόν.  

Έχουν αλλάξει πράγματα;

Μια δεύτερη ευκαιρία σε μια ερωτική σχέση που έχει τελειώσει, έχει νόημα μόνο αν έχουν αλλάξει κάποια πράγματα. Είναι χρήσιμο να επαναφέρεις στο μυαλό σου όλους τους λόγους που χωρίσατε και αν αξίζει να ξαναπροσπαθήσετε. Σκέψου και για εκείνον, όχι μόνο για εσένα. Δεν επιτρέπονται εγωισμοί σε τέτοιες καταστάσεις.

Τι θέλετε τώρα;

Θέλεις μια πιο σοβαρή σχέση; Ή μήπως μια πιο fun σχέση; Από τι στιγμή που ήδη έχετε χωρίσει μια φορά, είναι προφανές πως κάποιες ανάγκες άλλαξαν. Βάλε τα νέα δεδομένα στο τραπέζι και φτιάξε ένα βιώσιμο πλάνο με αυτά. Μόνο έτσι θα μειώσεις -όσο γίνεται- τις πιθανότητες αποτυχίας.

epirusblog.gr
5 of 5
Οι ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε στον εαυτό πριν από μία επανασύνδεση
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 6153380800583926389
item