Ευγενία Δημητροπούλου: Τα πρώτα της Χριστούγεννα ως μαμά και η αποκάλυψη για το ταξίδι στη Σιέρα Λεόνε

Τα πρώτα τους Χριστούγεννα ως γονείς πρόκειται να κάνουν φέτος ως γονείς η Ευγενία Δημητροπούλου  και ο σύζυγός της, γνωστός νευροχειρούργος Στέλιος Βλατάκης

Η ταλαντούχα ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά “Ήλιος”, πριν από λίγες ημέρες μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram έκανε την αποκάλυψη για την πιο ωραία αλλαγή της ζωής της.

Συγκεκριμένα, η Ευγενία Δημητροπούλου αποκάλυψε πως με τον σύζυγό της υιοθέτησαν ένα κοριτσάκι από τη Σιέρα Λεόνε, την μικρή Εύα.

«Παναγιά μου, σε ευχαριστώ. Εδώ και λίγες ημέρες κρατάω στην αγκαλιά μου ότι ονειρεύτηκα, ευχήθηκα και προσευχήθηκα, την κόρη μας. 

Μπορεί να γεννήθηκε χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, υπήρχε όμως πάντα μέσα στις καρδιές μας. Εύα μου, καλωσόρισες, να μας ζήσεις» έγραψε η Ευγενία Δημητροπούλου κάτω από την πρώτη φωτογραφία με την κόρη της.

Για να πραγματοποιηθεί η υιοθεσία της μιρκής Εύας, η Ευγενία Δημητροπούλου χρειάστηκε να ταξιδέψει στην δυτική Αφρική. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Realnews η ηθοποιός είχε προγραμματίσει και την παραμικρή λεπτομέρεια το ταξίδι της στη Σιέρα Λεόνε. 

Είχε μιλήσει με την παραγωγή της σειράς που πρωταγωνιστεί, έτσι ώστε να είναι συνεπής στα γυρίσματα των επεισοδίων, ενώ είχε συμπληρώσει και όλα τα απαραίτητα έγγραφα και είχε κάνει όλα τα απαιτούμενα τεστ λόγω covid, προκειμένου να καταφέρει να ταξιδέψει μέχρι εκεί.

Τόσο η παραγωγή, όσο και οι συνεργάτες της, με σεβασμό και αγάπη, κατανόησαν πλήρως την ανάγκη της ηθοποιού να κρατήσει αυτή την τόσο σημαντική στιγμή της ζωής της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η Ευγενία Δημητροπούλου επέστρεψε στην Ελλάδα πριν λίγες ημέρες και το σπίτι με τον σύζυγό της Στέλιο Βλατάκη γέμισε από τα χαμόγελα της 15 μηνών Εύας. 

Πλέον, το αγαπημένο ζευγάρι που παντρεύτηκε τον περασμένο Ιούνιο με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο της Κηφισιάς δε βλέπει την ώρα να γιορτάσει τα πρώτα του Χριστούγεννα με την κορούλα τους».

epirusblog.gr
5 of 5
Ευγενία Δημητροπούλου: Τα πρώτα της Χριστούγεννα ως μαμά και η αποκάλυψη για το ταξίδι στη Σιέρα Λεόνε
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5451553526472165991

Τα καλύτερα

item