Θεσπρωτία: Από την Τετάρτη η έκθεση χειροτεχνημάτων και τοπικών προϊόντων της Φλόγας

Η Φλόγα Θεσπρωτίας στην προσπάθειά της να στηρίξει το παιδί με καρκίνο διοργανώνει για 30η συνεχή χρονιά την Έκθεση Χειροτεχνημάτων και τοπικών προϊόντων. 

Ήδη από την άνοιξη προετοιμάζαμε με αγάπη και ενθουσιασμό, όπως κάθε χρόνο, την Έκθεση, η οποία δυστυχώς φέτος για δεύτερη χρονιά δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω των δύσκολων συνθηκών που βιώνουμε.

Ωστόσο, η «Φλόγα» συνεχίζει το έργο της και σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες για όλους μας και κυρίως για τα παιδιά που υποβάλλονται σε θεραπεία και παλεύουν για τη ζωή τους. Δε θα πρέπει τόση αγάπη να πάει χαμένη, γι’ αυτό αποφασίστηκε:

Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 8/12/2021 ΕΩΣ ΤΙΣ 12/12/2021 ΚΑΙ ΩΡΕΣ 9:00Π.Μ – 5:00Μ.Μ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΣΤΗ ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ,

έξω από τα γραφεία της «Φλόγας» με βιολογικά προϊόντα του τόπου μας (μαρμελάδες, γλυκά κουταλιού, συκομαΐδες, χειροποίητο τραχανά, βότανα), ατζέντες, τετράδια, γούρια, χριστουγεννιάτικα στολίδια και πολλά άλλα.

Η «Φλόγα» των εθελοντών γονιών έχει αναδειχθεί μέσα από τις οργανωμένες φράσεις της σε σημαντικό πυλώνα στήριξης για τη λειτουργία των ογκολογικών τμημάτων των Παιδιατρικών νοσοκομείων και την αντιμετώπιση του καρκίνου της παιδικής ηλικίας. 

Με τις αγορές σας βοηθάτε να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για καλύτερη ιατρική, ψυχιατρική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών που νοσούν από καρκίνο.

epirusblog.gr
5 of 5
Θεσπρωτία: Από την Τετάρτη η έκθεση χειροτεχνημάτων και τοπικών προϊόντων της Φλόγας
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 6037471227128861910
item