Μαρία Καλάβρια: Στήριξε δημόσια τον Δημήτρη Αλεξάνδρου - "Δεν θα έκανε κάτι τέτοιο. Όταν μου το είπαν γελούσα"

Για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και την ανήθικη «επίθεση» που δέχτηκε πριν από λίγες ημέρες μέσα από τα social media, για ένα συμβάν στο οποίο δεν έχει ουδεμία σχέση, τοποθετήθηκε η Μαρία Καλάβρια.

«Εγώ δεν ήξερα τι είχε συμβεί, χτύπαγαν τα τηλέφωνα και μου έλεγαν πράγματα. Εννοείται ότι ο Δημήτρης δεν θα έκανε κάτι τέτοιο. Όταν μου το είπαν γελούσα. 

Ο Δημήτρης έχει ήθος. Ήμασταν 3 χρόνια μαζί, τον ξέρω πολύ καλά, δεν θα έκανε τέτοιο πράγματα. 

Απορώ και ο ίδιος γιατί ασχολήθηκε, δεν θα έπρεπε καν να έχει ασχοληθεί. Αλλά έτσι είναι», δήλωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Κατόπιν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια την πρώην σύντροφό του, ενώ στη συνέχεια ξέσπασε για ακόμα μια φορά.

Θυμίζουμε πως όλα ξεκίνησαν πριν από λίγες ημέρες, έπειτα από καταγγελία η οποία αφορά σε παρουσιαστή – δημοσιογράφο, που φέρεται ότι έχει στην κατοχή του ένα ροζ βίντεο και με αυτό εκβιάζει επιχειρηματία.

Όταν η έγινε γνωστό πως επρόκειτο για γνωστό πανελίστα και κάποιοι φωτογράφιζαν τον συνεργάτη της εκπομπής, «Super Κατερίνα», ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας έδωσε τέλος, ξεκαθαρίζοντας πως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση.

Μάλιστα και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν άντεξε και ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής.

epirusblog.gr
5 of 5
Μαρία Καλάβρια: Στήριξε δημόσια τον Δημήτρη Αλεξάνδρου - "Δεν θα έκανε κάτι τέτοιο. Όταν μου το είπαν γελούσα"
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 595099080306212349

Τα καλύτερα

item