Έγινε μαμά για πρώτη φορά η Ευγενία Δημητροπούλου - «Παναγία μου σε ευχαριστώ!»

Μαμά για πρώτη φορά έγινε η Ευγενία Δημητροπούλου και το ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μια πάρα πολύ τρυφερή φωτογραφία. Η ηθοποιός πλέει σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας δεν θέλησε να μοιραστεί το γεγονός...

Μαζί με τον σύζυγό της - δείτε το πρόσωπο του - υιοθέτησε ένα κοριτσάκι με καταγωγή από τη Σιέρα Λεόνε, που ονομάζεται Εύα.

Η αποκάλυψη της Ευγενίας Δημητροπούλου για την υιοθεσία του παιδιού της

«Παναγία μου σε ευχαριστώ! Εδώ και λίγες μέρες κρατάω στην αγκαλιά μου ό,τι ονειρεύτηκα, ευχήθηκα και προσευχήθηκα την κόρη μας! 

Μπορεί να γεννήθηκε χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά υπήρχε όμως πάντα μέσα στις καρδιές μας! Εύα μου, καλωσόρισες να μας ζήσεις!» έγραψε η Ευγενία Δημητροπούλου στην φωτογραφία με την κόρη της και οι ευχές έπεσαν σαν την βροχή.

«Έχω δεχτεί λεκτική βία και τα έβαζα με τον εαυτό μου»

Η ηθοποιός Ευγενία Δημητροπούλου έδωσε μια συνέντευξη στο Secret και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις καταγγελίες των τελευταίων ημερών αλλά αποκάλυψε και τη δική της εμπειρία.

Σεξουαλική παρενόχληση το θέμα των ημερών. Δεχτήκατε ποτέ λεκτική ή σωματική βία και αν ναι πώς το αντιμετωπίσατε;

Θεωρώ σπουδαίο αυτό που γίνεται και πιστεύω πως οφείλουμε όλοι αμέριστη συμπαράσταση στα θύματα. Πρέπει να εμφυσήσουμε σε όλους αγόρια, κορίτσια, άνδρες και γυναίκες τη δύναμη να μιλούν και να αντιδρούν. 

Ναι, έχω αντιμετωπίσει περιστατικά λεκτικής βίας και πολλές φορές τα έβαζα με τον εαυτό μου που δεν είχα τη δύναμη, τα αντανακλαστικά και το θάρρος να αντισταθώ να απαντήσω και να υπερασπιστώ τον εαυτό μου.

ευγενία δημητροπούλου λεκτική βία

Αρκετοί συνάδερφοί σας μίλησαν ανοιχτά και με ονόματα. Πιστεύετε πως θα υπάρχει αποτέλεσμα ή είναι μια φούσκα που θα ξεφουσκώσει;

Θέλω να πιστεύω πως φυσικά θα υπάρχει αποτέλεσμα. Οι θύτες θα τιμωρηθούν, τα θύματα θέλω να δικαιωθούν και φυσικά όλο αυτό να εμποδίσει άλλους ανθρώπους από το να κάνουν κάτι αντίστοιχο.

epirusblog.gr
5 of 5
Έγινε μαμά για πρώτη φορά η Ευγενία Δημητροπούλου - «Παναγία μου σε ευχαριστώ!»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5118854485896577527
item