«Λύγισε» η Βάσω Λασκαράκη για την Αθηνά Οικονομάκου: «Έχουμε κάνει σκληρές συζητήσεις μεταξύ μας»

Η Βάσω Λασκαράκη και η Αθηνά Οικονομάκου σε μια σπάνια κοινή συνέντευξη, μίλησαν για την φιλία τους η οποία μετρά περισσότερα από δέκα χρόνια.

Οι δύο γυναίκες οι οποίες γνώρισαν μεγάλη δημοσιότητα μέσα από τις σειρές του Mega, επέστρεψαν στο Mega, σε μια πιο ώριμη φάση της ζωής τους, μιλώντας για την φιλία και την κουμπαριά τους στη Δώρα Αναγνωστοπούλου.

«Η Βάσω είναι ένας άνθρωπος πολύ μαζεμένος και εσωστρεφής σε σημείο παρεξηγήσιμο. Σου προκαλεί ενδιαφέρον να την μάθεις γιατί καταλαβαίνεις ότι αυτό που βλέπεις δεν είναι τόσο απλό.  

Τον πρώτο καιρό της γνωριμίας μας, εγώ νόμιζα ότι μπορεί και να μη με συμπαθεί, τόσο πολύ. Καμία σχέση με την πραγματικότητα. 

Η Βάσω είναι ένας άνθρωπος τόσο ηθικός και ακέραιος που είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά ενός ανθρώπου που θα ήθελες να έχεις για φίλο σου μια ολόκληρη ζωή», είπε η Αθηνά Οικονομάκου.

Και η Βάσω Λασκαράκη απάντησε με δάκρυα στα μάτια: «Κάνουμε σκληρές συζητήσεις μεταξύ μας. Κάνουμε τις συζητήσεις που κάνεις με ανθρώπους που αγαπάς και εμπιστεύεσαι».

Και πρόσθεσε: «Εμείς συνέχεια κλαίμε και γελάμε. Η Αθηνά είναι από τους λίγους ανθρώπους που όταν μου πει κάτι το οποίο δεν θέλω να ακούσω αρχικά, ξέρω πλέον ότι μου το λέει γιατί θέλει να με βοηθήσει», είπε η Βάσω Λασκαράκη.

Η Αθηνά Οικονομάκου για τις δύσκολες στιγμές της φιλίας τους: «Δεν έχουμε τσακωθεί, μπορεί να έχουμε όμως στεναχωρήσει η μία την άλλη με κάποιες κινήσεις οι οποίες έγιναν άθελά μας, αλλά δεν φτάσαμε ποτέ σε σημείο τσακωμού. 

Θυμάμαι κάποιες φορές που μπορεί κάτι να με είχε πικράνει, αλλά της το είπα», ανέφερε στην εκπομπή Mega Stories.epirusblog.gr
5 of 5
«Λύγισε» η Βάσω Λασκαράκη για την Αθηνά Οικονομάκου: «Έχουμε κάνει σκληρές συζητήσεις μεταξύ μας»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6140746470262284027
item