Θεοδωρικάκος για Πιερία: Απαράδεκτες συμπεριφορές, η ΕΛΑΣ δεν πρέπει να επιτρέψει την επανάληψή τους

Απίστευτο: Αρνητές του κορονοϊού «απήγαγαν» διευθυντή Γυμνασίου στην Πιερία και του πέρασαν χειροπέδες - Άμεση η αντίδραση του Τάκη Θεοδωρικάκου.


«Τέτοιου είδους συμπεριφορές είναι προκλητικές και απαράδεκτες και η αστυνομία δεν πρέπει να επιτρέψει την επανάληψή τους», τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος μετά το αδιανόητο περιστατικό στην Πιερία, όπου αρνητές του κορονοϊού «απήγαγαν» διευθυντή Γυμνασίου και του πέρασαν χειροπέδες.

«Οι τύποι αυτοί έχουν ήδη συλληφθεί από την αστυνομία στην Πιερία», τόνισε ο υπουργός.

Όλα ξεκίνησαν όταν μάδα ατόμων, που παρουσιάστηκε ως «θεματοφύλακες του Συντάγματος» πήγε σήμερα το πρωί στο σχολείο, άρπαξε τον διευθυντή, του έβαλε χειροπέδες και τον οδήγησε στο Αστυνομικό Τμήμα Κατερίνης.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η εν λόγω ομάδα αντιδρά στα μέτρα στα σχολεία και στη χρήση μάσκας. Ο διευθυντής του σχολείο με μώλωπες στα χέρια μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας και είναι καλά στην υγεία του.

Ο δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού Αναστάσιος Μανώλας σοκαρισμένος από το περιστατικό εκτιμά ότι αυτά τα άτομα δεν πρέπει να είναι από την περιοχή. «Ο τέλειος παραλογισμός οι παράνομοι οδήγησαν στο νόμο τον διευθυντή του γυμνασίου. 

Τον απήγαγαν, του έβαλαν χειροπέδες και τον μετέφεραν στον αστυνομικό τμήμα», δήλωσε στο ραδιόφωνο «status» ο δήμαρχος.

Σύμφωνα με πηγές, η επίθεση θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως «προδιαγεγραμμένη» καθώς τα μέλη της εν λόγω ομάδας είχαν εκφράσει εδώ και αρκετό καιρό τις… προθέσεις τους είτε μέσω απειλητικών τηλεφωνημάτων είτε μέσω παρόμοιου περιεχομένου email.

epirusblog.gr
5 of 5
Θεοδωρικάκος για Πιερία: Απαράδεκτες συμπεριφορές, η ΕΛΑΣ δεν πρέπει να επιτρέψει την επανάληψή τους
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 6759454515834704562
item